Opret brugerGlemt adgangskode
GUBI
Type
36 stk
33 stk
88 stk
33 stk
Farver
3 stk
31 stk
61 stk
53 stk
58 stk
7 stk
47 stk
Materiale
190 stk

GUBI

GUBI er et Dansk designfirma, som er dedikeret til at fejre den luksus det er at leve livet.

Det er design der kombinerer fortiden og nutiden og giver det nye mulighed for at udvikle sig.

Det er design, der stimulerer sanserne, er smukke og samtidig anvendelige.

GUBI forfølger perfektion med en stor grad af lidenskab og mod. Evolution er essensen i alt GUBI’s design.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Mere om Gubi Bestlite lampe design

Den meste kendte serie fra Gubi er, Bestlite lampe serien, som er designet af Robert Dudley Best. Designet bag Bestlite serien kommer fra de industrielle rødder og er i dag en moderne klassiker. BL1 bordlampen stammer fra 1930’erne, hvor Winston Churchill havde den flotte bordlampe stående på sit skrivebord i Whitehall. Dette blev det store gennembrud for Bestlite serien, som har gjort den til en moderne klassiker. Bestlite serien har et minimalistisk design, der gør den perfekt til hvilket som helst hjem, kontor, kreativt hjørne eller på natbordet. Der er mange muligheder med Bestlite serien, der kommer som væglampe, bordlampe, gulvlampe og pendel.

Gubi Grässhoppa lampe – en ægte klassiker


Den ikoniske lampe serie, Grässhoppa, er designet af Greta M. Grossman tilbage i 1947. Det er en sofistikeret lampeserie, der kommer som bordlampe, pendel og gulvlampe. Gräshoppa serien har et unikt design, der er legende og stadig meget populært den dag i dag. Det er en lampe, som skaber et perfekt lys, der kan benyttes i ethvert rum, uanset om det er ved skrivebordet, over spisebordet eller sågar i køkkenet. Det er en smuk lampe, som kommer i farverne, Vintage Red, Jet-Black, Antracit Grå, Mat Hvid, Blå Grå og Varm Grå. Gräshoppa er en ægte klassiker, som produceres med et flot messing eller farvet stativ.

Hvad kendetegner Gubi Bestlite væg- gulv- bord og pendel lamper


Et af kendetegnene ved Bestlite serien er, deres store funktionalitet, som gør at den både er elsket af arkitekter, designere og kreative entusiaster i hele verden. Det er en ikoniske lampe serie, som har et minimalistisk og enkelt design, der har fået sin inspiration fra Bauhaus designskolen. De rene linjer og det industrielle design kendetegner Bestlite serien rigtig godt. Det er en designlampe, der giver et perfekt lys, som både egner sig til læselys og normal belysning. Gubi Bestlite lampeserien, fås i farverne, Mat Hvid, Sort, Porcelæn, Krom, Messing, Off-Hvid og Grå. Derudover kommer lampeserien enten med et flot krom eller messing stativ, som gør at den passer ind i ethvert hjem.
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven