IC S1 Pendel Messing - Flos
IC S1 Pendel Messing - Flos
IC S1 Pendel Messing - Flos
Specifikationer
EAN:
8200900083041
Materiale:
Messing & Mundblæst Glas
Farve:
Messing
Ø (Diameter):
200 mm
Højde:
482 mm
Vægt:
2,2 kg
Ledning:
4000 mm
Lyskilde:
Max 60W E14
Tæthedsgrad:
IP 20

IC S1 Pendel Messing - Flos

Før DKK 3.250,00
DKK 2.750,00
Spar DKK 500,00
Prisgaranti
   30-06-2018
Vælg imellem følgende lyskilder
Antal
Varenummer: 8200900083041
Vis mere
Vis mindre
Design
Michael Anastassiades for Flos

Koncept

IC S1 Pendel High Messing balancerer enkelthed og elegance mens der jongleres med form og funktion. De enkle lyskugler der hviler på en spinkel metalstang der modigt står ved sit ophav og stolt oplyser overfladen af messing eller krom.

IC S1 Pendlen i Messing stiller som en del af en nytænkende serie hvor der findes Bordlamper, Gulvlamper, Væglamper og Pendler, der alle stædigt holder fast i den bundsolide DNA der kendetegner hele flokken. Det enkle og lette design gør at lamperne passer ind i mange stilarter Michael Anastassiades formulerer selv inspirationen til serien på følgende måde: “Jeg stødte på et online videoklip af en kontaktjonglør, Tony Duncan. Han snurrede et sæt kugler, flyttede dem rundt på sine arme og på kanten af sine fingre. Da jeg, hypnotiseret af det magiske i hans dygtighed, pludselig ser kuglerne ligge helt stille, ønskede jeg at fange præcis det øjeblik! Og så var det, at jeg faldt over nogle gamle fotografier af Paul Cinquevalli, fanget i kunsten kontaktjonglering. Dette var mit udgangspunkt. Initialerne IC kommer fra de koder, det engelske politi bruger til at definere den opfattede etnicitet på den person de stopper på gaden, når de rapporterer tilbage til stationen. IC1 betyder hvid person eller nordeuropæisk type. IC2 betyder middelhavseuropæisk/spansktalende, IC3 indikerer en afrikansk/afro-caribisk person og så videre, så dette er en legende historie til at definere de forskellige designs.”

Materiale: Base i messing eller krom monteret med opal glasskærm.

Der er dæmper på alle bord- og gulvmodeller.
Mest populære
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven