Opret brugerGlemt adgangskode
Konsthantverk
Type
8 stk
5 stk
2 stk
24 stk
5 stk
Farver
12 stk
6 stk
15 stk

Konsthantverk

Konst hantverk når der skal kæles for indretningen med unikke og til dels rustikke lamper. Der er en rå og ægte kærlighed til materialer, der også krydses med nogle af deres andre brugsområder.

Navnet siger alt, når det består af ordene Kunst og Håndværk og intet andet. Det er den rå og uforfalskede tilgang til kunsthåndværk parret med god belysning.

Mere om Konsthantverk lamper

Lamperne fra Konst hantverk er himmelråbende ærlige i deres tilbedelse af materialer og tilvirkningen af dem. Man kan næsten se hvordan metallet er bøjet af en stor svensk smed.

Konst hantverk har solide rødder i Tyringe, i Sverige, hvor de har holdt til i over 90 år. Produktionen af belysning foregår på egen fabrik, så med Nordiske øjne er det helt klart lokal produktion. Der er både klassiske lamper og mere moderne belysning, men virksomhedens DNA går igennem hele linjen og det kan de være stolte af.
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven