Lumiere

Lumiere serien fra Foscarini - Klassisk, smuk og elegant!

Foscarini så dagens lys i 1981 i Venedig i Italien og efter nogle små designprojekter var det først i 1990, at firmaet virkelig fik stor succes! Grunden til successen var en mand ved navn Rodolfo Dordoni, som i samarbejde med Foscarini designede Lumiere lampen!

Den første Lumiere lampe var bordlampen 05, som med sit klassiske look og elegante glasskærm, hurtigt blev populær! Lampen fås i størrelserne Grande og Piccola - Stor og lille. Siden dengang er der også kommet modellerne XXL og XXS til.

Du finder alle Lumiere lamperne fra Foscarini her.
Viser 36 ud af 56 produkter

Mere om Lumiere

Foscarini blev etableret i 1981 i Venedig. De startede med at udforske nye og spændende materialemuligheder, blandt andet det eksklusive Murano glas.

Virksomheden arbejder både med etablerede designere, som har skabt nye tendenser og også med yngre ”new comers”, som arbejder med alternative stilarter og metoder. Det giver et højst originalt udvalg og det gør Foscarini til en af de mest varierede producenter indenfor belysning.

Foscarini skaber lysskulpturer, som giver os følelsen af kærtegn, poetisk favntag, let berøring, sensuel omfavnelse og forførende skjult lys. Foscarini er karakteriseret ved høj grad af kreativitet og et alternativt og nytænkende materiale-, farve- og strukturvalg.

Foscarini benytter sig af flere kendte og velrenommerede designere, hvilket helt sikkert er grundlaget for deres store succes. Rodolfo Dordoni som ligeledes har designet for Flos ses iblandt designerne, og er manden bag Lumiere lamperne.

Lumiere er designet i 1981, og er en vanvittig smuk og elegant lampe, som i dag står i mange hjem i hele verden. Lumiere passer ind, hvis du er til det klassiske look, og med sin kølige italienske elegance, tager Lumiere din bolig op på et helt nyt niveau!
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.