Opret brugerGlemt adgangskode
Menu
Type
19 stk
2 stk
29 stk
8 stk
Farver
1 stk
3 stk
11 stk
21 stk
2 stk
1 stk
11 stk
13 stk
8 stk
Materiale
10 stk
6 stk
49 stk
5 stk
1 stk
1 stk

Menu

Menu er en dansk virksomhed, som fremstiller produkter til indretning. De samarbejder med forskellige talentfulde designere verden over og produkterne er af høj kvalitet med et tydeligt skandinavisk look.

Menu laver løsninger til den moderne livsstil og gør en dyd ud af, at gøre ting smukke og brugbare. Ting du kan bruge i det daglige, som samtidig udsmykker dit hjem, så hverdagen bliver en lille smule smukkere og måske endda nemmere.

Der hvor det kan lade sig gøre for virksomheden, arbejder de lokalt med kunsthåndværkerne forskellige steder i verden, for at få den bedst mulige fremstilling af produkterne. Dermed kan Menu få deres moderne designs fremstillet af højeste kvalitet.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven