Mr Maria
Type
5 stk
8 stk
Farver
1 stk
10 stk
Materiale
11 stk
1 stk

Mr Maria

Mr Maria er et hollandsk design firma som har til huse i Amsterdam.

Firmaet består af Jannis Hak og Lennart Bosker, som har fremstillet de fantastiske børnelamper Miffy, Brown, Petit Prince, Anana, Nanuk, Kokeshi og Smiley.

Det er kunstneriske og legende lamper, som både kan bruges til leg og lys.

Mr Maria’s filosofi er at forme skyrene, uskyldige og varme kreationer, der er egnet til ethvert interiør – for børn i alle aldre. De har til formål at skabe iøjnefaldende lamper til alle.

Varenummer: 7081253245458
Før DKK 1.499,00
DKK 1.199,00
Spar DKK 300,00
Info / Køb
Varenummer: 8719731974017
Før DKK 1.249,00
DKK 999,00
Spar DKK 250,00
Info / Køb

Mere om - Mr. Maria lamper

Fra navnet og deres logo kan man tydligt fortælle, at de er et brand med en legende kunstnerisk karakter med en blanding af moderne enkelhed og en rigdom af klassiske værdier. De to herre har sat tro og ære i dette brand, Mr Maria, og designet en produktserie der er baseret på kræften af uskyld.

Deres lamper er af høj kvalitet og designet af bæredygtige materialer. Med Mr Maria’s produktserien kan du og din familie få masser af vidunderlige øjeblikke, men lamperne er ikke kun designet til børn, men også det voksne menneske, der stadig har et sjovt og legende sind. Alle designlamperne fra Mr Maria har en historie omkring sig, som fortæller hvordan de er blevet skabt.

Miffy stammer oprindeligt fra en karakter i en hollandsk børnebog, men efter Mr Maria har haft deres syn på det, er det blevet til en lampe. Lampen er en lysende sød og nuttet kanin, som kan lyse din hjem op. Den kan benyttes som nattelampe for børn og voksne, lysekilden udstråler en blød og varm glød, der er ideel til historiefortælling med ungerne ved sengetid. Lampen kan også benyttes som indretnings-monument til ethvert moderniseret hjem.

- Miffy kan både fås som lille og stor, og kommer med en dæmpbar LED belysning.

- Nanuk er en magisk isbjørn, som er skabt for at minde verden om skønheden og renheden af deres snedækkede hjemland. Nanuk er en hvid lampe, der udstråler et blødt, varmt lys med et dæmpbart LED-modul.

- Kokeshi udsender positive vibrationer med sit skinnende lys. Lampen Kokeshi er blevet sat til verden for at få lykke, hun har en stærk følelse af venlighed, og hun kan være med til at skabe held og lykke til alle hjemme hos dig, samtidig med at hun lyser dit hjem op med hendes søde lille smil. Lampen Kokeshi er en sød lille figur, der skinner smukt uden at blænde. Lampen kommer med et dæmpbart LED-modul, og har en højde på 63 cm, der giver en varm og rolig glød til dit hjem.
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven