Opret brugerGlemt adgangskode
New Works
Type
6 stk
18 stk
Farver
1 stk
5 stk
1 stk
6 stk
2 stk
8 stk
2 stk
2 stk
Materiale
5 stk
1 stk
2 stk
7 stk
1 stk
4 stk
4 stk

New Works

”Det mærkelige ved regler er at det øjeblik, du holder op med at følge andres, begynder du at lave dine egne”

New Works sortiment er skabt ud af deres tro på at gøre tingene på den måde, de mener, er den rigtige. Og hele konceptet er bygget på deres evne til at oversætte behov og tendenser til godt design og gennemtænkte produkter.

Før DKK 1.495,00
DKK 1.199,00
Spar DKK 296,00
Info / Køb

Mere om Nevvvorks lamper

Man behøver ikke at være arkitekt eller kreativ direktør til at elske, hvad de gør hos New Works. De er ikke forhippet på at udsprede postmoderne æstetik eller urban industrialisme, man arbejder på at nytænke former, materialer og løsninger. Det siges for eksempel ret elegant om deres stole, borde, sofaer og lamper, hvor holdningen er at de ikke behøver ikke at blive forstået, men blot skal bruges.

Kompromis er noget man ikke går på, og aldrig har gjort hos New Works. Hele konceptet , navnet , tankerne, ideerne og produkterne er bygget på godt håndværk og kreativ fantasi. Du skal ikke lede længe for at finde billigere design andre steder, men sådan er det bare.
Med en passion for at gøre præcis, hvad de har lyst til er New Works i dag godt i gang med at udfordre alt hvad der kan defineres som ”normalt” og planen er at fortsætte med det i stor stil.

Som enhver anden veletableret virksomhed, har New Works værdier, men de tror bare ikke at det giver nogen mening at bruge krudt på at udbasunere det. De slår blot fast at de er ambitiøse, sjove og mega kreative…  og så lader de ellers deres produkter fortælle den gode historie.
Der er en meget lille tærskel mellem inspiration og efterligning og kunsten er at lade være med at overtræde den. Hvorfor skabe og sælge møbler eller belysning der ligner noget som hitter i Japan..  eller Tappernøje, når man kan skabe sit eget som virker og ser fantastisk ud.

Et ordentligt skud ytringsfrihed, og modet til at nytænke normer og regler, Ikke fordi man kan, men fordi nogle gange skal tingene bare lige vendes på hovedet for at ses i det rigtige lys.
Med rødderne solidt forankrede i Det skandinaviske og en kærlighed for det lyse og hvide så er det ikke ensbetydende med at alt ender i bleget lyst træ og nuancer der når det er vildest er tonet hvid. New Works er deres egne og gør hvad der passer dem når det gør. Alt fra alle steder på den gode måde.
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven