Opret brugerGlemt adgangskode
Dæmpbar
102 stk
49 stk
Lyskilde
13 stk
57 stk
153 stk
20 stk
41 stk
18 stk
Fatning
47 stk
133 stk
11 stk
2 stk
3 stk
16 stk
6 stk
4 stk
3 stk
10 stk
2 stk
4 stk
4 stk
1 stk
5 stk
Watt
107 stk
49 stk
33 stk
33 stk
46 stk
11 stk
10 stk
7 stk
Form
28 stk
8 stk
18 stk
69 stk
25 stk
Ø (Diameter)
1 stk
1 stk
3 stk
11 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
3 stk
5 stk
20 stk
1 stk
12 stk
2 stk
4 stk
14 stk
1 stk
1 stk
4 stk
7 stk

Pærer

Hvilken pære skal du vælge?

Mulighederne er mange, og det kan svært at navigere rundt i det store udvalg af forskellige typer, former og farver. Skal den lyse et badeværelse op, er det i stuen den skal anvendes som hyggebelysning eller er det måske over spisebordet pæren skal bruges? Vælg din pære ud fra dit behov og din lampe. Din nye lampes udtryk kan nemlig ændres meget, afhængig af hvilken pære du vælger.

LED pærer i god kvalitet giver et behageligt lys, og er optimale til steder hvor du skal have hurtig tænding og til fx udendørs. De er en smule dyrere i indkøb, men holder så lang tid som op til 20 år. Halogenpærer giver et varmt lys og god farvegengivelse, men har noget kortere levetid. Vi har også smukke og specielle pærer til fx den frithængende stofledning eller lysekronen, hvor pæren er en lige så stor del som lampen og kan og skal ses.

Hvis du vil være bedre klædt på til at vælge den rigtige pære, kan du finde vores guide til pærer
her.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon, så kan de helt sikkert hjælpe dig med at finde den rigtige pære til din lampe!

Du finder alle vores pærer i kategorien herunder.

Forrige side123Næste side
Forrige side123Næste side

Mere om pærer

Der er rigtig mange muligheder, når du skal vælge en pære til din lampe, og vi har et stort udvalg i både LED, Halogen og dekorative pærer til enhver type lampe.

Farvegengivelse

Når man snakker pærer, er det vigtigt at være opmærksom på begrebet RA, som betyder hvor god lyset er til at gengive farver. Almindeligt dagslys er 100 RA og gengiver hermed farver helt perfekt. I en halogenpære er RA oftest 99, hvilket er lig med en næsten perfekt farvegengivelse. I en LED pære, er RA oftest 80-95, hvilket betyder at farvegengivelsen er en smule dårligere. I et helt almindeligt hjem betyder det ikke noget, hvis bare du vælger en RA på minimum 80, så vil farverne være fine og lyset som det skal være.

LED Pærer

LED pærer er meget populære og med god grund. En LED pæres lys angives i Lumen og ikke i Watt, som ved andre pærer. Følgende gælder for watt omregnet til Lumen:

15W = 140 lumen
25W = 250 lumen
40W = 470 lumen
60W = 800Lumen
75W = 1050 Lumen
100W =1520 Lumen

En LED pære er meget økonomisk, og bruger meget lidt strøm. Derfor er den det oplagte valg til fx udendørs, hvor lyset skal lyse i længere tid. Den har en meget lang levetid, så selvom den er lidt dyrere at købe, tjener det sig hurtigt ind igen, da den sjældent skal skiftes.

En LED pære har mange fordele og få ulemper er, at RA tallet er lavere på LED end Halogen, og kan hermed give et koldt hvidt lys, som ikke er at foretrække. Sørger du for at købe farven Warm White og en RA på minimum 80, skulle det dog ikke blive et problem.

Vi har LED pærer fra blandt andet GN, e3light, Muuto, DuraLamp, Philips, Vita, Megaman, Raxon, Tala og mange flere.

Halogen pærer

Mange vælger også en klassisk halogenpære, og hos os finder du halogenpærer til enhver lejlighed. En halogenpære har en RA på 99, og gengiver derfor farver næsten perfekt, og giver et varmt og behageligt lys.

En halogenpære er det billigere valg, men har også en væsentligt kortere levetid end LED pærer. Pæren bliver ligeledes meget varm ved brug og bruger mere strøm end LED.

Vi har halogenpærer fra blandt andet Flos, Gubi, GN, e3light, Philips, Dura Lamp og mange flere.

Dekorative pærer

Der findes mange lamper i dag, hvor pæren er synlig og hvor den næsten er en lige så stor del af lampens udseende som selve lampen. Du finder derfor et stort udvalg af smukke og dekorative pærer til alle former for lamper her hos os.

Vi har både dekorationspærer i LED og Halogen og fra mærker som Tala, Tivoli Lights, e3light, Plumen, Philips, Megaman og mange flere.

Philips Hue - Fremtidens pærer

Philips har i samarbejde med Apple designet Philips Hue, som vist godt kan betegnes som fremtiden lys. Her kan du downloade en app, og i samarbejde med de specialudviklede pærer, kan du selv indstille og styre dit lys, lige som du vil have det med uanede muligheder, blandt andet 16 millioner forskellige farver.
Dette er et gennembrud indenfor udviklingen af lyspærer, da det nu er muligt blot ved hjælp af den rigtige pære, det du før skulle have både dæmper og timer til. Du kan også bruge Philips Hue som en indbrudspræventiv foranstaltning, da du kan indstille lyset til at tænde og slukke på forskellige tidspunkter og i de forskellige rum, når du ikke er hjemme.

Stort udvalg i pærer

Vi har mange forskellige fatningsstørrelser, blandt andet de populæreste E27, E14, G9 og GU10, men også de mere specielle som GU5.3, R7S og G23 er at finde i vores store sortiment.

Vi har også et stort udvalg af lysstofrør, glødepærer og energisparepærer.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven