Piffany
Type
1 stk
Farver
1 stk
Materiale
1 stk

Piffany Copenhagen

Piffany Copenhagen er en dansk designvirksomhed dedikeret til at hjælpe deres kunder med at opdage sjove og unikke produkter. De specialiserer sig i ting, som man ikke lige ser alle steder og som har en skør karakter eller en finurlig feature.

Hos Piffany Copenhagen er missionen at bringe personlighed ind i dit hjem, og dette ses i høj grad i alle deres produkter, både lamper og accessories. Der er leget med materialer og former, og dette gør produkterne fra Piffany helt unikke.

Mr. Wattson er den nyeste tilføjelse til Piffany Copenhagens skøre univers, og denne lille sjove fætter kan passe ind i hjemmet, hvor end du synes der mangler en unik tilføjelse, som skaber hygge og karakter. Mr. Wattson kommer i 7 forskellige farver.

Find produkterne fra Piffany Copenhagen herunder.

Mere om Piffany Copenhagen

Unikke produkter  med et twist, gør Piffany Copenhagens produkter til noget anderledes og spændende.

Piffany Copenhagen samler de bedste og mest unikke design fra et stort antal designere, og udbreder disse i hele Skandinavien.

Mr. Wattson lampen er blot en af de finurlige produkter fra Piffany Copenhagen. Mr. Wattson kan placeres lige hvor du vil have ham. Skal han ligge på reolen, stå på natbordet eller skal han måske slænge sig på børneværelset. Hvorend du placerer ham, vil han skabe glæde.
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven