Space Copenhagen

Space Copenhagen er et relativt ungt design firma, da de blev etableret i 2005 af Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou. De blev begge uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademis arkitektskole.

De er berømte (og berygtede) for at trodse vaner og lave et indspark af dimensioner med en ærlig og personlig vision for deres design.

Det har været en bred vifte af opgaver som Space Copenhagen har kastet sig over med alt fra bolig indretning, møbler, raffinerede brugsgenstande, kunstneriske installationer men de har skam også fungeret som Art Directors. Disse meget forskellige opgaver viser med al tydelighed bredden i deres formåen og illustrerer deres evne til at favne forskellige opgaver, som alle løses med samme ildhu og glubende appetit.

Blandt opgaverne kan nævnes indretningsopgaver for nogle verdensberømte og trendsættende restauranter såsom NOMA, Geist, der drives Michelin kokken Bo Bech, og ikke mindst Geranium, der er ejet af Rasmus Kofoed, som vandt Bóchuse D'or.  Derudover er der diverse opgaver for Georg Jensen, Fredericia Furniture samt Mater.
Copenhagen SC6 Matt White Pendel - &tradition
Før DKK 1.495,00
Bestil før kl. 15:00, afsendes i dag (hverdage)
Copenhagen SC6 Matt Black Pendel - &tradition
Før DKK 1.495,00
Bestil før kl. 15:00, afsendes i dag (hverdage)
Copenhagen SC6 Matt Blush Pendel - &tradition
Før DKK 1.495,00
På lager om: 3-5 dage
Viser 7 ud af 7 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.