Tobia Scarpa
Type
1 stk
3 stk
Farver
1 stk
1 stk
Materiale
2 stk
1 stk
Mærke
4 stk

Tobia Scarpa

Født: 1935
Kendte værker: Biagio Bordlampe, Foglio Væg, Papillona Gulv samt et væld af spændende møbler og bygninger.
Uddannelse: Arkitekt og Designer

Historik
Den italienske designer Tobia Scarpa, er søn af arkitekten Carlo Scarpa. Han har samarbejdet med sin kone Afra, på designs for mange af de store internationale virksomheder, herunder Flos, Cassina, Knoll og B & B Italia. Sammen har de udviklet brugbart luksusdesign, alt sammen baseret på den teknologiske udvikling samt en bred vifte af spændende materialer.

Både Tobia og Afra uddannede sig på Instituto Universitario di Architettura i Venedig, i slutningen af 1950'erne. Derefter begyndte deres fælles karriere på Venini glasværket. I 1960 åbnede de deres egen tegnestue i Montebelluna, hvor møblerne, såsom Chair Model 917, blev fremstillet hos Cassina.

Tobia Scarpa og Pier Castiglioni fik til opgave at designe nogle af de første lamper til Dino Gavinas nystartede firma, og i dag er der vist ikke ret mange, der ikke kender til Flos. "Papillion" lampen fra Flos, fra 1973, var en af de første lamper der brugte newhalogen teknologien.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven