Verpan Boligtilbehør

Det danske designbrand Verpan har rettighederne til en betydelig del af Verner Pantons omfattede bagkatalog. Det begyndte i 2003, da Verpan lancerede den første kollektion indenfor belysning, mens de i 2010 tilføjede Verner Pantons møbler til deres sortiment. Deres kollektion består af fremtrædende produkter, som er nogle af de mest elegante og mindeværdige eksempler på Verner Pantons arbejde. Selvom hans designs blev skabt mellem 50’erne og 80’erne, er de fortsat ligeså ikoniske, sjove og aktuelle i nutidens indretning som dengang.

Under kategorien boligtilbehør, finder man et godt eksempel på arbejdet med hans designs. Den smukke Verner Panton tæppe; Mirror Plaid, er designet med udgangspunkt i Mirror Sculptures til væg, som blev designet af Verner Panton i 1965. Det bløde tæppe er perfekt når du fryser lidt i sofaen, eller til at skabe hygge i din favorit lænestol.

Se de dekorative og ikoniske lamper fra Verpan her
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.