&tradition

&tradition er en dansk designvirksomhed, der er grundlagt i 2010 med visionen om at skabe design med fokus på tradition og innovation.

Hos &tradition finder man en unik kollektion af flotte møbler og tidløs belysning, der spænder fra 1930’erne op til i dag og omfatter design af internationalt anerkendte designere.

&tradition bestræber sig på at lave tidløst design født gennem tradition og revolution. &tradition respekterer de gamle mestre, som var avant garde for sin tid, og byder samtidigt nye designere velkommen, som skaberne af fremtidens ikoner.

&tradition - lamper og møbler i høj kvalitet

&tradition tilstræber at slå bro over de nordiske traditioner og værdier af kunsthåndværk til moderne design. De fleste af &traditions lamper er designet af Verner Panton. God kvalitet vil altid være i højsæde men æstetikken i designet og fremstillingsmetoderne vil aldrig gå i stå.

&tradition er meget eksperimenterende og vil hele tiden udvikle nye teknikker måder at fremstille lys og lamper på. De er provokerende og grænsebrydende og vil gerne redefinere og genopfinde måder at kombinere materialevalg, funktion og former.

Sortimentet fra &tradition indeholder således både nye værker og klassiske designs, som altid vil være tidløse her kan nævnes den evigt-populære Flowerpot af Verner Panton.

Det dansk brand &tradition blev etableret i året 2010 med grundprincippet om, at tradition er tæt forbundet med innovation. I deres produktsortiment finder du møbler og belysning, der spænder over årene fra 1930 frem til vores tid.

&tradition er velkendte for at vi kan få nogle spændende og unikke lamper i vores hjem. Med deres filosofi skaber de et univers uden grænser; Håndværket møder kunsten. Funktionen møder formerne. Materialerne møder potentialet. Dette er nordisk, dette er &tradition, dette er vores kulturarv, som brandet sætter pris på og vil udbrede. Moderne design, omformning, genopfindelse af materialer, teknikker og former, det er deres formål og det bliver udtrykt igennem deres designs.

&tradition er et brand, der respektere naturen, som producere deres rå materialer og tror på design, der lavet for at være holdbart. De lægger vægt på at bygge bro mellem solidt håndværk og moderne design, og griber både designs fra fortidens store designer og nye stjerner. Igennem deres design DNA ser man de bløde og runde kanter, som skaber en stil og en definition af at der er blevet kælet for materialerne. Kendetegnet ved &tradition er at deres produktkatalog indeholder klassiske, relancerede og ny moderene produkter.  

I dag har &tradition en del kendte designs fra kendte og udenlandske arkitekter. I dette flotte produktsortiment består af designs fra Arne Jacobsen med den klassiske Bellevue lampe, og Mayer sofaen af Flemming Lassen. Hvilket gør at de har et spændende produktsortiment med blandt andet, Milk bordlampen, der er designet af Norm Architects, lampen giver et skønt varmt lys og med dens lysdæmper er den ideel som både arbejds- og hyggebelysning, som sker igennem det opalglas lampen er lavet af.

I deres produktsortiment ligger også Mega Bulb, som er svaret på et poetisk lyn i større rum. De små uregelmæssigheder i det mundblæste glas, gør at hver enkel pendel er en unik af slagsen, samt bliver der tilføjet en smule historie til lampen. Mega Bulb tilbyder både høj kvalitets design og høj kvalitets lys. &tradition har flere lamper, som er helt unikke og uimodståelig.

&tradition kan hjælpe dig med at sætte et finish og et personligt præg på dit hjem. Sanseligt og stilrent design til dit hjem. Ligeledes ser de fremad og kigger konstant efter hvad der vil være klassikere i fremtiden som man kan se med deres nye Milk af NORM. Deres perspektiv er globalt og de er på konstant udkig efter nye talenter verden over. De er karakteriseret ved at have høje kvalitetskrav og dette opnår de bl.a. ved at håndplukke deres produktions-faciliteter.

Du kan også se &traditions hjemmeside her