e3light pærer

Det danske firma E3light, har gennem mere end 20 år specialiseret sig i at udvikle og producere belysning. De har især fokus på funktionalitet og den helt rette visuelle oplevelse af lyset. De stiller desuden høje krav til kvaliteten, i form af energieffektiv og -besparende belysning, der samtidig skaber bæredygtig vækst og en grønnere fremtid. Blandt udvalget af LED pærer fra e3light har alle pærer en CRI på over 90 – til sammenligning ligger en standard LED lyskilde typisk på 80 CRI.

Hos Lampemesteren finder du et bredt udvalg af LED pærer fra e3light. Vælg blandt andet mellem LED pærer med E14 eller E27 fatning – både med et udseende, som vi forbinder med en traditionel glødepære, men også de dekorative pærer, med et moderne vintage look. Kerte-pæren, køleskabspæren, GU10 til spotbelysning samt G9 pæren finder du desuden også i e3lights sortiment.
Viser 36 ud af 49 produkter

Hvad betyder CRI?

CRI (Color Rendering Index) for en lyskilde, angiver ikke lysets farvetemperatur – den defineres i Kelvin. CRI beskriver derimod lysets evne til at afsløre farverne på forskellige objekter. Det er derfor en fordel at anvende en pære med en høj CRI, i forbindelse med kunstudstillinger og ved fotografering i et fotostudie. Det er vigtigt at understrege, at CRI er uafhængig af farvetemperatur. Farvetemperaturen skaber stemning, men påvirker ikke gengivelsen af farverne.

CRI angives på en skala fra 0 til 100
Da LED pæren første gang kom på markedet, havde den typisk en CRI på 60-69. Der er i mellemtiden gjort stort fremskridt og i dag finder man let en LED pære, med et langt højere CRI tal. Blandt udvalget af LED pærer fra e3light har alle pærer en CRI på over 90 – til sammenligning ligger en standard LED lyskilde typisk på 80 CRI.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.