Opret brugerGlemt adgangskode
Illumin Drip Drop Pendel - DybergLarsen
Illumin Drip Drop Pendel - DybergLarsen
Illumin Drip Drop Pendel - DybergLarsen
Illumin Drip Drop Pendel - DybergLarsen
Specifikationer
EAN:
5704709060178
Materiale:
Plast
Farve:
Hvid
Ø (Diameter):
500 mm
Højde:
400 mm
Ledning:
1500 mm
Lyskilde:
Max 60W E27

Illumin Drip Drop Pendel - DybergLarsen

DKK 999,00
Prisgaranti
   På lager
stk.
Varenummer: 5704709060178
Vis mere
Vis mindre
Design
Frank Kerdil for DybergLarsen

Koncept
Illumin pendel i Drip Drop udgaven er lampen for livet. En pendel, som du kan ændre på efter behov. Pendelen samles let på 11 minutter og giver glæden ved at skabe noget selv og præge sin indretning.

Ny spændende og fleksibel pendel, der også kan anvendes som gulvlampe eller til bordet.

De overlappende skærme er med til at give et diffust og behageligt lys.
Frank Kerdil
Født: 1946
Kendte værker: PineApple serien, Illumin Serien, New Worker Pendlerne, Samt meget prisvindende grafisk/produktdesign.
Uddannelse: Grafisk designer

Historik[b/]
Frank Kerdil er født i Odense d. 16 December 1946. Er uddannet som grafisk designer og var i årene 1984 til 1998 medejer af en reklamebureau.

I 1998 blev kimen lagt til et skifte da Frank Kerdil stiftede sit eget designfirma som klarer alt fra udvikling og design af ideer til produkter og koncepter, samt  et udspring med foredrag om kreativ tænkning.

Frank Kerdil baserer det hele på et motto : NÅR MERE AF DET SAMME IKKE ER NOK!

Dette kan koges ned til den simple tese at der skal være en god grund til at lave et nyt produkt, hvilket kan dække over mindre ændringer såsom funktion, materialevalg, produktionsmetode, brugsområde, form eller lignende.
DybergLarsen
DybergLarsen har nu i 5 år designet og produceret lamper, i samarbejde med designeren Frank Kerdil.

Det startede med Magazin lampen, der første gang blev vist på Formland messen i efteråret 2011 og allerede 2 måneder efter fik den følgeskab af PineApple serien med hvide PP skærme. Denne lampe kaldes internt for ”moder lampen”, da det var den, der for alvor satte gang i eventyret og var grundlaget for de mange udgaver i størrelse og farver, der siden er kommet til.

Hele denne serie bliver fortsat laserskåret, monteret og samlet på egen fabrik i Danmark.

I takt med, at markedet for e-handel udviklede sig, og det samme gjorde eksporten, designede og udviklede vi en ny serie lamper vi kalder ILLUMIN. Kigger man godt på logoet, kan man også læse det som 11 min. Og det er ca. den tid der går med at samle en sådan pendel.

I 2015 kom der yderlige en omfattende serie i metal på markedet, som vi kalder Crayon, da den er inspireret af toppen af de berømte farveblyanter af samme navn. Serien omfatter 4 forskellige størrelser i 2 forskellige farver og produceres både i metal og i glas. Denne serie er lige velegnet til private hjem, som til kontraktmarkedet, da den dækker de fleste behov, man har for belysning.

Her i foråret er der også lanceret 3 nye metallamper, og endnu flere spændende belysninger står i kø for at blive lanceret.

Vi tør godt at love at de næste 5 år ikke bliver mindre spændende for vores samarbejdspartnere over hele Europa.

Fordele ved PineApple serien:

Udover dens klassiske form med de forskudte skærme ,der forhindrer blænding, er dens udtryk nærmest skulpturel og klæder et hvert rum, både med og uden lys. Serien er meget omfattende i mange størrelser, både som pendel, bord eller gulvlampe.

Fordele ved ILLUMIN serien:

Serien leveres i en Flat-Pack og er særdeles let at samle - selv med den medfølgende vejledning. Alt hvad du skal bruge er i æsken, stativ, skærme, fatning og ledning, så efter ca. 11 min. har du en smuk belysning for en særdeles god pris. Serien består af mere end 10 forskellige former og farver.

Fordele ved Metallamperne:

Alle lamperne er produceret i kraftigt metal og har en smuk lakering, og er dermed lette at rengøre, og er vandalsikrede. Alle lamper leveres med fatning og ledning, lige til at hænge op.

Designfilosofien hos DybergLarsen er at skabe produkter, hvor det skandinaviske DNA gerne må komme til udtryk. Enkelt, forståeligt, smukt, rent og gerne med en ”kant”, der gør det personligt.
Vis mere
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 22  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk