Opret brugerGlemt adgangskode
Kartell
Type
52 stk
5 stk
8 stk
82 stk
16 stk
6 stk
2 stk
Farver
1 stk
17 stk
4 stk
3 stk
16 stk
2 stk
5 stk
12 stk
15 stk
1 stk
7 stk
4 stk
8 stk
1 stk
6 stk
4 stk
3 stk
6 stk
6 stk
3 stk
6 stk
10 stk
1 stk
1 stk
7 stk
Materiale
151 stk
1 stk

Kartell

Kartell blev grundlagt i Italien i 1949 af den italienske kemiingeniør Giulio Castelli.

Giulio startede med produktion af plastikprodukter til bilindustrien. Senere blev det til plastikprodukter til husholdningen og til sidst efterfulgt af design lamper.
Kartells profil og historie er kendetegnet ved moderne design og højteknologi i forbindelse med produktion af banebrydende plastikprodukter, som dækker en lang række verdenskendte designs skabt af berømtheder som Ron Arad, Antonio Citterio, Michele De Lucchi, Ferruccio Laviani, Piero Lissoni, Vico Magistretti, Enzo Mari, Alberto Meda, Paolo Rizzatto og Philippe Starck.

Designere der alle sætter pris på det væld af viden, som Kartell har på plastiks teknologi og de innovative måder, hvorpå det kan anvendes til effekter indenfor moderne livsførelse.

Af kendte designlamper fra italienske Kartell kan nævnes bla. den utrolig flotte og ikoniske Bourgie lampe som er en absolut bestseller på verdensplan. Dens barokke stil og charme går rent ind hos mange, og så giver den et fantastisk hyggeligt lys i stuen, gangen eller soveværelset, og lampen er en fantastisk dekoration i sig selv.

Derudover er FL/Y lampen de senere år, fuldt forståeligt, stormet ind på bestsellerlisten i mange butikker. FL/Y er pendlen med den store transparente skærm, der laves i et væld af farver, og kan passe ind alle steder og i alle hjem.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Mere om Kartell lamper

Af andre designerlamper fra Kartell kan Toobe, Take, Ge, E, Neutra og Cindy nævnes. Kartells italienske møbler og lamper er lavet af plastik og ind imellem også stål. Siden 1951 har plastikfabrikken eksisteret, men det var først i 1990, at højt estimerede designere som Philippe Starck blev tilknyttet og gav Kartell dets image som hot inden for lamper og plastikmøbler.

Kartell har derfor i alt over tres års erfaring i at designe klassiske møbler og belysning af plast, hvilket har gjort selskabet meget berømt internationalt indenfor italiensk og internationalt design.

Ergo, er du på jagt efter en frisk lampe der samtidig kan prale af at være et designikon til en overkommelig pris, bør du helt sikkert kigge på lamperne fra Kartell, de har helt sikkert også en lampe der passer hos dig.

Du kan også se Kartells egen hjemmeside her
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven