LED Stearinlys

De batteridrevne stearinlys er i dag så livagtige, at det kan være svært at se forskel. I vores udvalg af LED stearinlys finder du derfor fantastiske alternativer til den klassiske stearinlys, uden at gå på kompromis med udseendet og den hyggelige atmosfære. Med et LED-lys slipper du for at bekymre dig om sikkerheden, den bliver nemlig ikke varm og kan derfor ikke antænde brandbare materialer. På samme tid, er det heller ikke muligt for børn og dyr at brænde sig på lyset – der værste der kan ske, er at lyset løber tør for strøm.

Undgå at din lille lanterne bliver for varm, med et LED bloklys, med et naturtro flimrende skær. Den mest anvendte form for stearinlys er fyrfadslyset, der med flere fordele kan erstattes af et LED Fyrfadslys. Er du til den klassiske tynde kronelys, kan du også få LED Kronelyset, der passer i din favorit lysestage.

Flere af lysene har desuden mulighed for tilkøb af Fjernbetjening, hvorfra du kan tænde/slukke ét eller flere lys, dæmpe lyset i tre forskellige styrker samt sætte en timer, til 4, 6, 8 eller 10 timer, hvorefter lyset automatisk slukker.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.