Type
2 stk
2 stk
1 stk
2 stk
Farver
4 stk
Materiale
4 stk
1 stk
Mærke
4 stk
4 stk

Miffy

Verdens sødeste lampe til børneværelset er uden sammenligning Miffy lampen fra hollandske Mr. Maria. Figuren Miffy kommer fra en hollandsk børnebog, og er på rekordtid blevet en kæmpe succes i hele verden!

Miffy kommer i 3 forskellige størrelser - First Light, Original og XL. Originalstørrelsen var den første som kom på markedet, og denne størrelse er perfekt som gulvlampe i børneværelset. Lampen er med sit hyggelige og godmodige udtryk en god ven for børnene og den perfekte natlampe, hvis de små synes værelset bliver lidt for mørkt om natten. First Light er en mindre udgave, som oplades med usb-stik og er derfor nem at tage med rundt i huset, hvis Miffy skal på tur. Sidst men absolut ikke mindst er Miffy også kommet i en XL udgave på hele 80cm., hvis din Miffy godt må fylde lidt mere på værelset. En ny tilføjelse til Miffy-familien er pendlen Miffy Dream, som er en lampe til ophæng i loftet. Miffy Dream giver et skønt look til børneværelset og ungerne ville elske den!

Miffy er den perfekte tilføjelse til børneværelset, og kan selvfølgelig også få en plads i stuen eller køkkenet, hvis den skulle have lyst til det! Opgrader dit hjem med en sød og meget moderne Miffy lampe fra Mr. Maria.

Du finder Miffy lamperne herunder.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven