Opret brugerGlemt adgangskode
Muuto
Type
17 stk
4 stk
55 stk
4 stk
Farver
1 stk
1 stk
4 stk
11 stk
14 stk
4 stk
18 stk
2 stk
5 stk
5 stk
14 stk
1 stk
Materiale
3 stk
38 stk
2 stk
12 stk
2 stk
9 stk

Muuto

Navnet Muuto kommer af det finske ord ”muutos” som betyder ”nyt perspektiv” og dette er hvad missionen er hos Muuto – at skabe et nyt perspektiv på skandinavisk design.

Lamperne fra Muuto udfordrer med mange lækre farver og for mange af lampernes vedkommende et alternativt materialevalg.

Cosy, Ambit, Mhy, E27, Wood, Leaf, Fluid og Pull m. flere, finder du herunder. Vi har hele lampesortimentet fra Muuto, og du får som altid gratis levering og pære med til din nye Muuto lampe!

Varenummer: 5710562219240
Før DKK 950,00
DKK 807,00
Spar DKK 143,00
Info / Køb
Varenummer: 5710562219233
Før DKK 950,00
DKK 807,00
Spar DKK 143,00
Info / Køb
Varenummer: 5710562219226
Før DKK 950,00
DKK 807,00
Spar DKK 143,00
Info / Køb

Vil du vide mere om Muuto lamper?

Muuto designer igennem deres nye perspektiver, og er et brand der bliver værdsat i hele verden og repræsentere det skandinaviske design.  Det er et brand, som følger deres design DNA til punkt og prikke. Deres belysning har de bløde og elegante former, som stadig kommer med en rå kant, der gør lamperne unikke og uimodståelige. Du vil hurtigt kunne genkende en lampe fra Muuto, da deres design er så skarpt og præcist i forhold til deres mission og filosofi.

Igennem deres designkollektion af lamper har de både store og små pendler, bordlamper, gulvlamper og væglamper. Hver enkel lampe kommer med et unikt udtryk, der pynter ethvert hjem.  Deres designkollektioner kommer både i de skarpe farver, men også i de mere matte moderne farver – så der er rigeligt at vælge imellem. Nogen af de mest populære lampeserier kommer fra Muuto, det er blandt andet deres E27 pendel.

Interesseret i E27 lampen fra Mutoo?


E27 pendlen er et designikon med en meget simpel stil. Lampen kommer med et industrielt look, der med sin enkelhed i den nøgne pære er helt unik. E27 kan bruges som en enkelt lyskilde, i et par, i rækker eller i en klynge som skaber et moderne skandinavisk look, som en lysekrone. Dette designikon er designet i flere farver, både matte, neutrale og pangfarver, som gør at lampen både passer ind i entréen, stuen, køkkenet eller kontoret. Materiale-mæssigt kommer lampen i silikonegummi og LED pære.

Udover E27 lampen har Muuto meget mere at byde på, de har et lækkert udvalg blandt deres bordlamper. En af deres bordlamper, har de kaldt Wood - det er en lampe, der er designet af TAF Architects. Wood lampen har fokus på enkelthed og de rene linjer, det er en ny fortolkning på den ellers traditionelle arkitektlampe. Lampen er designet efter materialer af høj kvalitet og lækkert fyrretræ, som gør at lampen let kan bruges som en bordlampe enten på kontoret, i stuen som læselampe eller i soveværelset som sengelampe. Wood lampen har et meget ærligt og ikonisk udtryk og ledningen kan fås i forskellige farver, som hvid, orange eller støvet grøn.

En anden bordlampe, der er i Muutos designkollektion er, Control. Control lampen er et redesign af designikonet E27, som nu er kommet ned i en lækker bordlampe version, hvor pæren igen er i fokus. Bordlampens enkelte design opfordrer forbrugeren til, at styre lampens lys ved hjælp af drejeknappen. Control er designet i materialet, støbt aluminium, der giver lampen et simpelt og skandinavisk look.
Står du og leder efter simple, skandinaviske, rå og bløde lamper til dit hjem, så har Muuto helt sikkert noget der vil kunne skabe interesse hos dig.
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven