Philips Hue Bluetooth Pærer

Med en Philips HUE Bluetooth pære, får du de samme fantastiske egenskaber, som vi allerede kender fra Philips HUE pærerne; Mulighed for at kontrollere din belysningen i hjemmet, via din smartphone eller tablet. Med Bluetooth, har du mulighed for at styre din pære direkte, uden at have en Phillips HUE Bridge tilkoblet. Ved at installere Philips HUE Bluetooth app kan du styre lyset, så længe din pære er indenfor Bluetooth rækkevidde. Vælg mellem tre forskellige Philips HUE serier:

HUE White - tilpas lysstyrken
Simpel og komfortabel belysning, som du kan styre via fjernbetjening eller smartphone – Med HUE White serien har du mulighed for at styre lysstyrken.

HUE White Ambience - tilpas temperatur og lysstyrke
Mulighed for at dæmpe og styre farven fra koldt til varmt lys (2200-6500 kelvin), så du kan tilpasse lyset til ethvert tidspunkt på døgnet.

HUE White&Color Ambience - vælg farve og lysstyrke
Med Color og Ambience serien kan du vælge mellem 16 millioner farver, samt styre lysets styrke. Indstil farven til filmhygge, lad den følge musik, film eller spil – Alt sammen fra en app på din smartphone.
Viser 22 ud af 22 produkter
Fordelen ved en Bluetooth pære er at den ikke anvender HUE Bridge, for at fungere i modsætning til modellerne uden; Når pæren er monteret i fatningen, kan den let betjenes via Philips HUE Bluetooth app uden yderligere installation. HUE pærerne med Bluetooth kan også være til dig, der ønsker at snuse til HUE-systemet, inden du går all-in med bridge og avancerede funktioner.

Tilføj op til 10 Bluetooth lyskilder i huset, som let styres via HUE Bluetooth appen, når du er indenfor pærens rækkevidde på cirka 10 meter. Anvend den intelligente lyskilde til at skabe den rette stemning i et enkelt rum, ved at øge eller dæmpe lysstyrken, samt skifte temperatur på lysets farve. I hjemmet er der typisk behov for forskellig belysning på forskellige tidspunkter af dagen – anvend enten en belysning der giver energi til hverdagens aktiviteter i hjemmet eller en afslappende belysning til at komme i gang om morgenen eller finde ro om aftenen.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.