Rørhat udvendige lamper

Rørhatten er hurtigt blevet en populær lampe hos os. De enkle linjer og gode priser kombineret med høj kvalitet og gode materialer er noget der rammer plet. Vælg mellem de rustikke og enkle i sort, hvid, rustfrit stål eller galvaniseret, eller prøv med en af de polerede i messing, chrome eller kobber. Rørhat fra Light-Point tilføjer ikke bare en tidløs elegance til det brede sortiment, men stiller også med en danskproduceret stempling i stambogen. Når den så også er dansk designet, ender du med en 100% Dansk lampe.
Viser 36 ud af 51 produkter

Mere om Rørhat lampen

Rørhat gennemgår en, nu om dage, ret utraditionel produktionsproces da det er det efterhånden sjældne gørtlerfag som blev trukket op af hatten. Det er den omhyggelige lodning af metallet, der kræver en gørtlers ekspertise.

Den smukke og enkle halvcirkel findes i en spændende vifte af farver og materialer. Vælg mellem de rustikke og enkle i sort, hvid, rustfrit stål eller galvaniseret, eller stik snuden frem og spil op til dans med de flotte varianter i rå kobber eller prøv med en af de polerede i messing, chrome eller kobber.

Der er også et væld af muligheder for at gøre det unikt og tilpasse så der både kan laves bedlamper og laves forskellige konstellationer når de skal op på væggen.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.