Thorup Copenhagen

Måske kender du Kasper Thorup fra programmet "Danmarks næste klassiker" der løb over skærmen på DR i foråret 2019. Kasper har siden han afsluttede Designlinjen på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2017, arbejdet i sit eget møbelfirma under navnet Thorup Copenhagen. Læs eventuelt et spændende interview med Kasper Thorup her

Der er kræset for det minimalistiske og alle overflødige detaljer er skåret fra, når man kigger på det foreløbige lille udvalg fra Thorup Copenhagen. Ikke desto mindre er kvaliteten i højsæde og der er fokus på den rene funktionalitet, mens alle materialer, former og linjer er nøje overvejet.

Hans design bærer præg af en uhøjtidelig og instinktiv tilgang til designprocessen, med henblik på at skabe resultater, som brugeren kan have glæde af de næste mange år. Han henter sin inspiration fra industrielle bygninger og områder, samt den rå natur. Stilen er simpel, elegant og tidløs, mens han bestræber sig på at vise et modigt perspektiv til skandinavisk design.
Viser 4 ud af 4 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.