Opret brugerGlemt adgangskode
Titania Pendel - Luceplan
Specifikationer
EAN:
8200900001379, 8200900001380
Materiale:
Aluminium & Polycarbonat
Bredde:
700 mm
Dybde:
270 mm
Lyskilde:
Max 205W E27

Titania Pendel - Luceplan

DKK 3.238,00
Prisgaranti

   På lager
Vælg imellem følgende lyskilder
stk.
Varenummer: 8200900001378
Design

Alberto Meda og Paolo Rizzatto for LuceplanKoncept

Titania pendels elliptiske sammensætning tjener både som en ikke-blændende skærm, en reflektor af den centrale lyskilde og til at bortlede varmen (i HSGT udgaven).

Fem udskiftelige polycarbonat filtre bestemmer de forskellige farver på lamel kroppen. Faktisk kan Titania Pendel være den farve som man ønsker, ved blot at skifte de forskellige filtre ud.  Alt efter hvilken vinkel lampen ses fra, antager den helt forskellige udseender: gennemsigtig, hvis set forfra, og som en solid krop, hvis set fra siden. Den sfæriske kontravægt med dets op-ned justering, kan indsættes eller fjernes når som helst.

Titania er en dynamisk og overraskende lampe, velegnet til en bred vifte af indstillinger. Takket være dens meget lette aluminium krop, kan den hænges op i alt fra gips, træ eller på skrå lofter.Vis mere
Vis mindre
Design
Alberto Meda og Paolo Rizzatto for Luceplan

Koncept
Titania pendels elliptiske sammensætning tjener både som en ikke-blændende skærm, en reflektor af den centrale lyskilde og til at bortlede varmen (i HSGT udgaven).
Fem udskiftelige polycarbonat filtre bestemmer de forskellige farver på lamel kroppen. Faktisk kan Titania Pendel være den farve som man ønsker, ved blot at skifte de forskellige filtre ud.  

Alt efter hvilken vinkel lampen ses fra, antager den helt forskellige udseender: gennemsigtig, hvis set forfra, og som en solid krop, hvis set fra siden. Den sfæriske kontravægt med dets op-ned justering, kan indsættes eller fjernes når som helst.
Titania er en dynamisk og overraskende lampe, velegnet til en bred vifte af indstillinger. Takket være dens meget lette aluminium krop, kan den hænges op i alt fra gips, træ eller på skrå lofter.

Der kan vælges mellem 5 forskellige farver filtre som kan tilkøbes her
Alberto Meda
Født: 1945
Kendte Værker: Titania lamperne, STARLED light lampen, Screen lampen, Queen Titania lampen, Orchestra lamperne, OnOff lampen, Mix lampen, Metropoli lampen, Lola lampen, Lightdisc lampen, Fortebraccio lamperne, Berenice lamperne, BaP lampen
Uddannelse: Ingeniør.

Historik
Alberto Meda er født i Tremezzina i 1945. I 1969 modtog han sin master i "Mechanical Engineering" på Politecnic i Milano.
I 1973 blev han teknisk direktør for Kartell, med ansvar for udvikling af projekter, af møbler og plast.
I 1979 blev han freelance industriel designer for forskellige virksomheder, deriblandt: Alfa Romeo Auto, Alias, Alessi, Arabien-Finland, Cinelli, Colombo design, Brevetti Gaggia, JCDecaux, Ideal Standard, Luceplan, Legrand, Mandarina Duck, Omron Japan, Philips, Olivetti, Vitra, osv.

Fra 1983 til 1987 var han lektor i industriel teknologi på "Domus Academy".
Han har afholdt seminarer på "International Design Symposium" i Fukui, på "Workshop Design Quest" i Osaka, og ved "Design Center" i Tokyo.
Fra 1995 var han lektor ved "Politecnic" i Milano "Corso di Laurea di Disegno Industriale" med et design laboratorium.
Fra 1995 til 1997 var han ligeledes medlem af bestyrelsen for "Designlabor Bremerhaven", "Institut für System-und Produktgestaltung".
Siden 2003 har han været lektor ved "IUAV" i Venedig med design workshops og har derudover afholdt flere foredrag i Chicago, St.Louis, på Washington University, i Stockolm, Miami, San Paulo, Ulm, Istanbul, Toronto og Mexico.

Alberto Meda er en meget anerkendt designer og dette ses helt tydeligt på de priser han i tidens løb har modtaget.

"Compasso d'Oro" for "Lola" lampen fra Luceplan i 1989.
"Design Plus" prisen for Titania lampe fra Luceplan i 1992.
"European Design Prize" for sit arbejde med Luceplan i 1994.
"Compasso d'Oro" for "Metropoli" lampeserien fra Luceplan 1994.
"Industrie Forum Design" Hannover for UNI-X lamperserien i 1995.
"Industrie Forum Design" Hannover for Titania Clamp lampen i 1996.
ID design review - "Best of category" med Vitra - Meda stolen i 1997.
"Designer of the year"-Salon du Meuble de Paris i 1999.
"Bundespreis Produktdesign" 2000/2001 for Meda stolen i 2000.
"Good Design Award" Chicago Athenaeum Vith Arabiens Water i 2001
"Red Dot Award" for Iittala Knive i 2002.
"Hon Royal Designer for Industry" Londra RSA i 2005.
"Design Plus" og "Light of the future" for MIX LED-lampe fra Luceplan i 2006.
"INDEX: Award" for Solar Bottle i 2007.
"Compasso d'oro" for MIX, LED-lampen fra Luceplan i 2008.

Nogle produkter er en del af den permanente udstilling på Museum of Modern Art of Toyama og siden 1994 på Museum of Modern Art i New York. I Design kolektionen er "Light light" stolen fra 1987, "Soft light" stolen fra 1989, "Longframe" fra 1991 af Alias, og "On-Off" lampen fra Luceplan fra 1988.
Luceplan
Luceplan opstod i 1978 da bagmændende ville have noget mere håndgribeligt en det der indtil da blot var et samarbejde.

Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi havde nu Luceplan som et samlingspunkt for deres kreative energier og innovative løsninger der drives af ønsket om udvikling og innovation alt sammen pakket smukt og bæredygtigt design.

Luceplan er bygget op omkring følgende teser:

1. Sans for detaljer - Hvis der er styr på den nødvendige reservedel, vedligeholdelse eller rengøring, vil det øge produktets levetid.

2. ´Design´ af ​​livscyklus - At designe ud over tilblivelsen af et produkt, hvor man også overvejer hvad der sker efter endt brug ved bortskaffelse og genanvendelse samt innovativ emballage.

3. Respekt for miljøet - At der ikke anvendes forurenende maling og processer, som alt sammen er med til at nedbringe miljøpåvirkningerne.

4. Forskning og udvikling - Forskning og udvikling er en integreret del af Luceplan

Det er vigtigt at kigge fremad og sætte sig ind forbruger-nes adfærd og de forandringer der forekommer i den industrielle produktion, anskaffelse af råvarer, optimerin-ger, besparelser, ændringer i distribution samt købs-mønstre og behov så Luceplan hele tiden er på forkant.

Energibesparelser er en topprioritet, og kan ikke be-grænses til forholdet mellem belysning og energi-forbruget: det skal omfatte miljøvenlighed der spænder hele operationen - fra valg af materialer til fremstillings- processen, fra produktets holdbarhed til produktvedligehold.
Hvis man producerer produkter med lang levetid , er det nødvendigt at det er  smukt såvel som med gedigen teknologi. Men en lang levetid betyder også at det er mere miljøvenligt samt at det overlever modens luner.

Du kan læse mere på Luceplans hjemmeside  her
Vis mere
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 22  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk