Opret brugerGlemt adgangskode
Type
39 stk
3 stk
20 stk
93 stk
19 stk
3 stk
21 stk
Farve
22 stk
5 stk
22 stk
23 stk
16 stk
4 stk
86 stk
10 stk
15 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
3 stk
15 stk
3 stk
23 stk
3 stk
Materiale
39 stk
153 stk
13 stk
Designer
5 stk
3 stk
55 stk
10 stk
62 stk
1 stk
3 stk
1 stk
13 stk

Louis Poulsen

Alle lamper fra Louis Poulsen leveres selvfølgelig fragtfrit og med gratis pærer. Af de mest kendte lamper fra LP kan AJ Bord, PH 2/1 og PH 3/2 nævnes. Se vores store, spændende udvalg af Louis Poulsen lamper nedenfor.


Forrige side123Næste side
Forrige side123Næste side

Mere om Louis Poulsen Lamper

Louis Poulsen har en lang og stolt historie indenfor design af belysning til både private og erhverv.

Lamperne fra Louis Poulsen har altid været anerkendt verden over, lige siden Poul Henningsen blev tildelt den første guldmedalje på en international udstilling af dekorativ kunst i Paris for sit banebrydende design i 1925.

Louis Poulsen producerer et stort udvalg af standerlamper, bordlamper, væglamper, pendler og udendørs lamper til både private og erhverv.

Poul Henningsen er grundlaget for Louis Poulsens succes med lamper. Helt fra midten af 20'erne indtil 60'erne tegnedes Louis Poulsens lamper først og fremmest af ham.
Andre betydelige designere har dog også arbejdet for Louis Poulsen som f.eks. Arne Jacobsen, Verner Panton, Louise Campbell, Ross Lovegrove, Shoichi Uchiyama og Christian Flindt.

Det overordnede mål er, at udvikle lamper med lang teknisk og designmæssig levetid, og derfor er produkternes tidløshed en gennemgående kvalitet, der sikrer lamperne en unik tilpasningsevne til både ny og gammel arkitektur.
Louis Poulsen har gennem de seneste år haft succes med at fastholde sin eksisterende position og samtidig udvide med nye banebrydende designs.

Senest har samarbejdet med den unge visionære designer Louise Campbell resulteret i stor succes med den organiske og farverige Collage lampe, og før den succes, var nyheden den ligeså nyskabende Enigma pendel, tegnet af japanske Shoichi Uchiyama.

Lampemesteren.dk er autoriseret forhandler af de verdenskendte lamper fra den danske belysningsproducent Louis Poulsen Lighting A/S.

Både i butikken i Ringkøbing og i vores netshop kan du gå på opdagelse i vores store sortiment af Louis Poulsens fantastiske designerlamper.

Vi har ligeledes stor erfaring i rådgivning om belysning og kan give en kvalificeret vejledning. Du kan enten ringe til os på 96 750 477 eller skrive på info@lampemesteren.dk.
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne f��lge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven