Lightyears
Type
18 stk
9 stk
106 stk
11 stk
1 stk
1 stk
Farver
5 stk
2 stk
5 stk
1 stk
23 stk
3 stk
2 stk
28 stk
6 stk
3 stk
39 stk
3 stk
1 stk
Materiale
9 stk
119 stk
3 stk
9 stk
2 stk

Lightyears

´Lys er en forudsætning for liv´ er et mantra for LightYears.

Lightyears stiller krav, både til formgivning og til funktionen af de lamper de har i deres store sortiment. Belysningen skal være funktionel og samtidig være en æstetisk oplevelse, som man ikke lige slipper.

Lightyears arbejder målrettet med at udvikle lamper, der sætter nye standarder for begreberne design og kvalitet, og de har på forhånd sat niveauet højt og samarbejder derfor med en række af de dygtigste og mest visionære arkitekter og designere.

Herunder finder du tilbehør til Lightyears.

Forrige side12Næste side
Før Fra DKK 2.195,00
Fra DKK 1.756,00
Spar DKK 439,00
Info / Køb
Før DKK 5.145,00
DKK 4.116,00
Spar DKK 1.029,00
Info / Køb
Varenummer: 5702370086084
Før DKK 5.845,00
DKK 4.676,00
Spar DKK 1.169,00
Info / Køb
Før Fra DKK 2.745,00
Fra DKK 2.196,00
Spar DKK 549,00
Info / Køb
Caravaggio P3 Pendel Mat Sort - Lightyears
Varenummer: Caravaggio P3 Pendel Mat Sort - Lightyears
Caravaggio P2 Pendel Mat Sort - Lightyears
Varenummer: Caravaggio P2 Pendel Mat Sort - Lightyears
Caravaggio P1 Pendel Mat Sort - Lightyears
Varenummer: Caravaggio P1 Pendel Mat Sort - Lightyears
Forrige side12Næste side

Mere om Lightyears lamper

Der skal til stadighed være en klar sammenhæng mellem formgivning og funktion af en lampe, og hver enkelt LightYears lampe skal først og fremmest sikre et funktionelt lys, men samtidig være en æstetisk oplevelse at se på hvad enten den er tændt eller slukket.

Ud fra den betragtning er virksomheden LightYears skabt. Det er en virksomhed der udfordrer måden at tænke og opfatte lys på. For dem er begrebet innovation ikke blot en floskel, men et mantra der kendetegner hele deres organisation. Viljen til at føre de bedste ideer ud i livet udspringer af deres mål om at udvide opfattelsen af funktionel og æstetisk belysning.

De har siden 2005 udviklet og produceret lamper af høj kvalitet til både det professionelle og private marked. I deres tætte samarbejde med et pluk af verdens bedste designere og arkitekter har Lightyears designet unikke lamper, der sammensætter tradition og innovation. De er et brand der udfordre sig selv til at skabe uovertrufne lamper, hvor design og funktion forbedrer og styrker brugernes omgivelser. Visionen er at være blandt de første valgte af forbrugerne inden for dansk interiørbelysning.
 
Deres lamper anvendes i spektakulære indretninger i restauranter, hoteller, firmaer og private hjem over hele verden. Lightyears er stolte af den skandinaviske arv de har og ser lyset, som en funktionalitet og æstetik som i en naturlig treenighed. Dette er hvad der udgør kernen i Lightyears design, lige siden deres opstart i 2005. De følger begrebet ”form følger funktion” med dedikation, hvilket har guidet dem til at skabe lamper, der tilbyder smuk og funktionel belysning til glæde og gavn for jer.

Om LightYears Caravaggio og flere populære lamper


Derudover har Lightyears lampen, Caravaggio, der er en pendler som blev lanceret i 2005 og har opnået en lynhurtig status, som et designikon. Lampen er med til at forene den genkendelige form, dog med et moderne udtryk, som gør den til dens egen. Caravaggio er designet med en metalskærm, der kommer i bløde og feminine kurver. For at skille de feminine look ad, har de tilføjet et krombehandlet ophæng, som er meget maskulint. Dette gør at denne lampe er meget banebrydende i dens design. Ledning i Caravaggio er lavet af tekstil, som er en del af designet og fuldfører udtrykket. Der bliver udsendt et nedadrettet lys, som er meget koncentreret. Caravaggio serien består også af en gulvlampe og væglampe, samt 3 forskellige farver, sort, hvid og grå.

Materialemæssigt benytter de sig af robuste materialer, som kobber, stål, glas og akryl, hvilket giver tidsløst design og en lang levetid. Blandt deres kollektioner har vi flere unikke lamper, f.eks. deres populære Orient pendler. Orient lampen er designet i 1963 af Jo Hammerborg og blev relanceret i 2013 af Lightyears. Den kommer i en moderne fortolkning, som fremstår i et tidsløst design med enkle og rene linjer. Selve lampeskærmen har en mere afdæmpet rolle, mens armaturets rosentræs årer træder tydeligt frem og pynter lampen. Lampen sikrer et meget behageligt lys uden at man bliver blændet.

Radon er en nyhed blandt Lightyears, som er designet af Hans Sandgren Jakobsen. Lampens design har taget afsæt i de elementære geometriske former, som cirklen og trekanten. Radon har siden 2005 været en del af Kunstindustrimuseets store samling af klassikere for belysning.

En af deres mere specielle lamper er, Lullaby, der fås i tre forskellige størrelser, som pendel. Lampen er designet ud fra et ønske om at skabe lamper med lethed og ynde i et bæredygtigt materiale. Lullaby er designet af stenpapir og lameller i asketræ, stenpapiret mødes i en femkantet form, som består af slanke lameller. Dette giver lampen karakter og form. Papiret har en enestående lysteknisk kvalitet, der er blødt, dæmpet og atmosfæreskabende. Det nederste buk på skærmen og dybden er med til at garantere, at lyset fra pendlen ikke blænder.

Du kan læse mere på LightYears hjemmeside  her
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven