Opret brugerGlemt adgangskode
Marc Sadler
Type
5 stk
12 stk
2 stk
11 stk
Farver
1 stk
8 stk
2 stk
11 stk
Materiale
27 stk
1 stk
3 stk
Mærke
30 stk

Marc Sadler

Født: 1946
Kendte værker: Tite Pendel, Mite Gulvlampen, Giga Lite lamperne, Mega Kite lamperne, Twiggy lamperne, Tress lamperne, Jamaica Pendel
Uddannelse: Designer fra E.N.S.A.D i Paris                  

Historik
Marc Sadler er født i Østrig i 1946, men fransk statsborger.
Marc Sadler har bla. designet Tite lamperne, Mega Kite lamperne og Twiggy lamperne for Foscarini

Han har boet og arbejdet i mange år i Europa, Nordamerika og Asien og bor i øjeblikket i Milano, hvor han er konsulent for virksomheder inden for møbler, store og små husholdningsapparater, belysning og sportsudstyr.
På alle disse områder, eksperimenter han med plast, hvilket ofte har dannet en central del af hans projekter.

I slutningen af tresserne havde han allerede en stærk nysgerrighed for designfaget og i 1968 dimitterede han fra E.N.S.A.D.

I begyndelsen af halvfjerdserne, perfektionerede han den første skistøvle i thermo plast, som senere blev markedsført af den italienske virksomhed Caber (senere kendt som Lotto). Dette markerede starten på et langt og frugtbart samarbejde, der førte til patentering af skistøvlen med en symmetrisk skal, der i mange år var de mest solgte skistøvler i verden.

Det var dette projekt, som var oprindelsen af hans tidlige specialisering som en sportsudstyrs designer, som førte til et tæt samarbejde med de vigtigste multinationale sports selskaber i USA, Asien og Europa. Han arbejdede i den sektor, som ofte har været banebrydende indenfor forskning i nye materialer og teknikker, og dette gav ham den erfaring, som senere skulle gøre det muligt for ham at bringe innovation til mere traditionelle områder.

Hans arbejde har vundet mange internationale designpriser i årenes løb: hans motorcyklister's Back Protector (designet til Dainese) er nu i den permanente samling af design på MOMA i New York og lampen Mite (Foscarini) er en del af design samlingen på Beaubourg i Paris.

Mest populære
Varenummer: 8200900000514
Før Fra DKK 4.059,00
Fra DKK 3.659,00
Spar DKK 400,00
Info / Køb
Varenummer: 8200900000536
Før DKK 6.546,00
DKK 5.565,00
Spar DKK 981,00
Info / Køb
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven