NORDIC LIVING

Nordic Living er et underbrand til det populære mærke Light-Point. Deres design tager udgangspunkt i ikoniske produkter med et nordisk udtryk. Brandet blev lanceret i 2019, sammen med relanceringen af den ikoniske arkitektlampe. Lampen blev originalt designet i 1937 af Jac Jacobsen og fik navnet JJ. Lampen.

I forbindelse med relanceringen, fik lampen navnet Archi. ’Archi’ er det internationale præfiks, som betyder ’at styre’ eller ’at lede’. Et ’præfiks’ beskriver det efterfølgende ord - i denne sammenhæng beskriver det lampernes fleksible egenskaber, som gør at man let kan ’styre’ lyset i den retning man ønsker.

I den moderne indretning, er den klassiske arkitektlampe igen blevet populær. Den er super funktionel til at opfylde ønsket, om en bedre og mere praktisk belysning i hjemmet. Eksempelvis på skrivebordet, som sengelampe eller over det fortrukne arbejdsområde i køkkenet. Det industrielle og simple udtryk, passer let ind i den skandinaviske indretning og virker som en lækker kontrast til det lyse og feminine i indretning.
Archi T2 Bordlampe Mat Maple Red - NORDIC LIVING
Før DKK 1.695,00
Forventet på lager om: 3-5 dage
Viser 29 ud af 29 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.