Opret brugerGlemt adgangskode
Normann
Type
23 stk
2 stk
45 stk
5 stk
Farver
3 stk
2 stk
4 stk
8 stk
1 stk
24 stk
1 stk
4 stk
2 stk
2 stk
3 stk
7 stk
6 stk
2 stk
Materiale
9 stk
45 stk
17 stk
11 stk

Normann Copenhagen

I 1999 startede Jan Andersen og Poul Madsen Normann Copenhagen med den ambition, at de ville gøre en forskel i designbranchen. Det kom rigtigt i gang i 2002, da de lancerede deres første produkt lampen Norm 69. I perioden fra 2002 til 2007 fulgte der 38 produkter og samarbejdet blev udvidet med kendte design navne, samt nye talenter.

Lamper fra Normann Copenhagen

I 2009 besluttede de at udvide sortimentet med møbler og den dag i dag fortsætter de med at udvikle og indføre nye spændende og moderne produkter.
Normann Copenhagen ligger, som navnet siger i København. De har til huse i en gammel biograf på Østerbro, hvor de har et showroom på hele 1700m2. Her har kunder mulighed for at få sig en oplevelse og masser af inspiration til indretning af et moderne hjem.
Denne blev skabt ud fra den mission at lave den mest innovative og inspirerende butik for deres kunder. Dette er også blevet tilkendegivet igennem adskillige priser og stedet bliver nu også brugt til forskellige events som mode shows, store fest og kunstudstillinger.
Hvis du er interesseret i dansk design vil Normann Copenhagen være interessant for dig. De udvikler og producerer selv alle deres produkter, så det bliver ikke meget mere dansk. De samarbejder med mange forskellige designere, både danske og udenlandske og producerer i mange forskellige materialer.
Visionen er dog altid at designet skal være innovativt og nytænkende og skal spænde vidt. Dette er også muligt i og med at designernes alder spænder imellem 27 og 90 år.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven