Philips Hue

Philips Hue sortimentet giver en helt ny måde at bruge belysningen i hjemmet på. Kodning af lys-styring som før krævede dyre el-installationer i huset, løses nu med HUE pærer, en Bridge og Philips Hue app’en. Philips Hue produkter er reelt en helt ny måde at tænke belysning på. Belysningen kan nu bruges til at skabe velvære i hverdagen. Du kan kode det til at vække dig, give dig godt arbejdslys, give dig fornyet energi og til at tænde lyset i hele huset når du nærmer dig, eller slukke lyset når du kører hjemmefra.

Læs eventuelt mere om Philips Hue systemet her
Viser 36 ud af 134 produkter

Hvordan virker philips hue?

Philips Hue er det nyeste, inden for belysning. Der er næsten ikke grænser for, hvad disse pærer og lamper kan sættes sammen med, og hvilken stemning de kan sprede omkring sig, i de rum de placeres i. Ligesom nogle går op i computere, boligindretning og nipsting, så er Philips Hue den nye form for hobby. Her kan du synkronisere lyset med dit tv, og musik så lyset passer til lyden, du kan vælge mellem 16 millioner farver og endda tilkoble op til 50 Hue enheder til et startsæt. Hue Produkterne er super nemme at bruge, og så er det nemt at udvide, uden længerevarende installationer. Du kan sætte lamperne til at slukke når du tager hjemmefra og tænde igen, når du er få meter fra boligen, du kan dæmpe dem og have flere farver i gang på samme tid. Du kan mixe både Hue white og Hue color og styre dem alle med din smartphone. Du kan lege med farvetoner, og skabe den perfekte stemningsbelysning, og så passer de endda til dine E27-lamper.

Philips Hue startpakke – Hvad er et starterkit?


Ved køb af et Philips Hue starter kit white får du 2 stk. E27 pære, som har alle Hues kendte effekter, en lysdæmper som kan bruges inde i boligen samt en bridge, som er den enhed der tilsluttes dit WIFI, så du kan kommunikere mellem din smartenhed og pærerne/lamperne. Startkittet kan også købes uden lysdæmperen, hvis man foretrækker kun, at bruge sin smartphone.

Philips Hue starter kit color, er egentlig magen til white startkit, her får du blot en ekstra E27 pære med, i stedet for en lysdæmper. Color kittet har hele 16 millioner forskellige farver, du kan skifte imellem og bruge på kryds og tværs af hinanden. Som noget nyt kan du også få Hue produkterne med en GU10 fatning. Her kan også købes et startkit, som indeholder 3 stk. GU10 pærer color og en Bridge. GU10 pærerne kan også fås i det der hedder Ambiance, som er alle typer hvide farver, lige fra en lækker varm hvid til hyggebelysningen, og til en koldere arbejdsbelysning – du har alle valg i én pære!

Hvad er Philips Hue Lightstrips?


Er du en af dem, der elsker at lege med lyset, og skabe en masse sjov og eventyr i de forskellige rum, så kan du også få et Lightstrip plus startsæt – 2 meter. Disse Lightstrips er geniale hvis du vil lave nogle fede effekter på trappen, i glasskabet eller måske bag dit TV. Du kan skifte længde samt farver og så laver de ingen skrammer eller huller, da de bliver klistret fast. De er derfor ikke monteret med skruer mm. Som laver grimme huller, og synlige mærker. Vælger man at flytte sine Lightstrips et andet sted hen, er der dermed ikke noget der afslører hvor de sad før.  

Pære, LUX, Lightning, hvad betyder det?


Det er svært at forklare en pæres LUX værdi, da det kommer helt an på hvor tæt du er på pæren/lampen den sidder i, men som fingerpeg bør arbejdslys være ca. 500 LUX, hvor dagslys til sammenligning er ca. 1000 LUX. Til gengæld kan man måle i lumen, som er det man måler en LED pære i. For eksempel svarer 140 lumen til 15 Watt og 1520 lumen til 100 Watt. Man kan også måle Kelvin på en pære, det er pærens farve/varme/lys som den afgiver. En pære med et varm lys ligger mellem 2700-3300 kelvin, en neutral farvet pære ligger mellem 3500-4000 kelvin og en kold farvet pære ligger mellem 4000-5000 kelvin. Så jo varmere et lys du ønsker, jo lavere kelvin skal den have.

Philips Hue LED – vælg den rigtige!


Alle Philips Hue produkter er i LED. Det vil sige at de er meget strømbesparende, men de kan stadig dæmpes. Det er nemlig ikke en selvfølge at LED pærer og lamper er dæmpbare, men det er det med Philips Hue produkterne. Har du spørgsmål til hele Philips Hue udvalget, så tøv ikke med at kontakte os, vi sidder klar på enten mail, chat eller telefon for at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg!
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.