Opret brugerGlemt adgangskode
Mærke
29 stk

Philips Hue

Belysning fra Philips Hue er en helt ny måde at bruge belysning på i hjemmet. Kodning af lyset som før krævede avancerede el-installationer i huset, kan nu løses med pærer, en Bridge og Philips Hue app’en.


Philips Hue produktet er en helt ny måde at tænke belysning på. Belysningen kan nu virkelig bruges til at skabe velvære i hverdagen. Du kan kode det til at vække dig, til at give dig godt arbejdslys, til at give dig fornyet energi og til at tænde lyset i hele huset, når du nærmer dig, eller slukke lyset når du kører hjemmefra.


Du kan også vælge at få farvet lys og med Philips Hue Color pærerne eller lamper kan du vælge imellem hele 16 millioner farver.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven