Opret brugerGlemt adgangskode
Type
41 stk
36 stk
102 stk
12 stk
Materiale
4 stk
131 stk
22 stk
Tæthedsgrad
16 stk
3 stk
1 stk
31 stk
68 stk
12 stk
14 stk
1 stk
22 stk
Farver
13 stk
2 stk
3 stk
13 stk
2 stk
2 stk
8 stk
45 stk
6 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
57 stk
6 stk
4 stk
3 stk
Mærke
11 stk
1 stk
4 stk
22 stk
7 stk
20 stk
11 stk
5 stk
11 stk
101 stk
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
2 stk
6 stk
4 stk
3 stk
1 stk

Udendørslamper

når det gælder udendørslamper og udendørsbelysning er der nu flere muligheder for at finde de helt rette og spændende lamper, i klassisk eller utraditionelle design løsninger.  Vælg mellem mange spændende materialer.

Vi har udvendige lamper fra danske &tradition, Le Klint, Iconi, italienske Flos, Luceplan, Artemide, Kartell og Foscarini.

Alle vores udendørs lamper leveres fragtfrit og med pærer.

Se også vores forklaring om tæthedsgrader (IP koder)  her.

Forrige side123Næste side
Varenummer: 8718696161913
Før DKK 339,00
DKK 288,00
Spar DKK 51,00
Info / Køb
Varenummer: 8718696161845
Før DKK 339,00
DKK 288,00
Spar DKK 51,00
Info / Køb
Før DKK 1.999,00
DKK 1.499,00
Spar DKK 500,00
Info / Køb
Samson Mini Udendørs Væglampe - David Superlight
Varenummer: Samson Mini Udendørs Væglampe - David Superlight
Fix Udendørs Væglampe - David Superlight
Varenummer: Fix Udendørs Væglampe - David Superlight
Jonas Udendørs Væglampe - David Superlight
Varenummer: Jonas Udendørs Væglampe - David Superlight
Henrik Udendørs Pullert - David Superlight
Varenummer: Henrik Udendørs Pullert - David Superlight
Lukas Udendørs Væglampe - David Superlight
Varenummer: Lukas Udendørs Væglampe - David Superlight
Mike Udendørs Væglampe - David Superlight
Varenummer: Mike Udendørs Væglampe - David Superlight
Fjong Udendørs Væglampe - David Superlight
Varenummer: Fjong Udendørs Væglampe - David Superlight
Thomas Udendørs Væglampe - David Superlight
Varenummer: Thomas Udendørs Væglampe - David Superlight
Varenummer: 5711389563257
Før DKK 2.395,00
DKK 1.916,00
Spar DKK 479,00
Info / Køb
Cube XL LED Udendørs Væglampe - LIGHT-POINT
Varenummer: Cube XL LED Væg- / Udendørslampe - Light Point
Cube LED Udendørs Væglampe - LIGHT-POINT
Varenummer: Cube LED Væg- / Udendørslampe - Light Point
Forrige side123Næste side

Vælg den rigtige udendørslampe

Er der noget værre end at stå ved hoveddøren og fiske efter sin husnøgle i mørket, og først i tredje forsøg lykkes det at finde den rigtige nøgle frem? Udendørslamper, er løsningen på problemet! Hos Lampemesteren har vi har vi udendørslamper i topklasse kvalitet, fra mange kendte designere og producenter.  Uanset hvor du mangler en lampe udenfor, har vores store sortiment helt sikkert en lampe der passer ind, lige netop hos dig.

Mangler terrassen lidt lys en sommeraften, er Gregg Udendørs Pendel Medium, fra Foscarini et perfekt valg, den er stilfuld og hyggeligt på samme tid, og så giver den en dejlig behagelig belysning. Du kan også tage lyset med på farten, måske får du endda lyst til at høre lidt musik imens, her er Colors LED Sound Jar, med indbygget højtaler – en super sjov og praktisk lille lampe, se den lige her.

Skal du blære dig med dit nyeste have projekt eller bare sætte lidt lys på husets bedste sider, så er Nautiluz Square LED Udendørslampe Antracit fra Lumiere et helt unikt valg. Den giver et skarpt og præcist lys, på lige netop den ting du vil sætte fokus på. En lille og diskret lampe, med en stor belysnings effekt.

Udendørslamper med LED


Rigtig mange vælger at placere en LED lyskilde i sine udendørslamper. Vi har derfor også et stort udvalg af udendørslamper med netop indbygget LED. De er både strømbesparende og man skal ikke tænke på at skifte pære, da den er indbygget og holder i hele lampens levetid. Mange af vores udendørslamper kan faktisk også benyttes indendørs, for eksempel på badeværelset i brusenichen eller hvis man har en mørk gang som trænger til en anderledes form for belysning.

Mange vælger at bruge Box Mini Up/Down ude-væglamperne fra LIGHT-POINT i deres køkken. Lampen har et super stilfuldt design, den giver masser af lys og så er den ikke sart overfor fugt og vanddråber.
Vi anbefaler også vores Lukas Udendørs Væglampe fra David Superlight, til for eksempel en carport, eller langs huset – denne lampe har et smukt og tidsløst design, som aldrig går af mode. Den er pæn i alle omgivelser og så giver den et lækkert og behageligt lys, som ikke blænder. Lampen fås i 5 farver, og kan benyttes med både LED og sparepære.

Galvaniseret eller sort udendørslampe


Mange udendørslamper er galvaniseret, hvilket betyder de har fået en zinkbelægning, som forhindre lamperne i at ruste og blive grim med tiden. De fleste udendørs ting i metal, som trapper, autoværn mm. Er galvaniseret, og det er derfor en meget almindelig metalfarve som de fleste allerede kender til. Det er et kæmpe hit hos de fleste, og så går man aldrig forkert af en flot metalfarve. Udover galvaniserede udendørslamper, vælger mange sorte lamper. De skaber noget mere kontrast omkring sine opgivelser, og så bliver lyset mere klart at se på. Er man vild med at der kommer noget struktur på huset, med tydelige lige linjer, er en sort lampe uden tvivl det helt rigtige valg.

Udendørslamper til væg eller bed


Mangler du en dekorativ udendørslampe på græsplænen eller ved blomsterbedet, så er Eggy Pop lamperne fra CPH Lightning i forskellige størrelser super fede. Den er sjov for børnene at kigge på, bestemt ikke sart, og så er den bare utrolig dekorativ i alle omgivelser.

Søger du en udendørslampe til væggen, kan vi anbefale Pagode LED Væglampe fra Seslef. Den har et klassisk design, med et moderne touch, den skiller sig ud fra mængden, uden at være direkte anderledes. Det er en sikker vinder, hvis man ønsker en smuk lampe, der giver masser af lys.
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven