Farver
1 stk
Mærke
5 stk

Doo Wop

Doo-Wop er en relancering af Søværnspendlen fra 1950’erne. Doo-Wop er en uhøjtidelig og enkel pendel, der er multianvendelig. Den er harmonisk i sit design og meget velegnet til både at hænge alene, i række eller klynge. Doo-Wop skaber liv i stuen, spisestuen, køkkenet, hjemmekontoret, børneværelset, entreen, trappegangen, soveværelset - kort og godt bidrager den til både et frisk pust og en god belysning i hjemmets rum.

Doo-Wop er som sagt en gammel kending som bliver gen-introduceret. Doo Wop blev tegnet til søværnets bygninger sidst i 50érne og kunne ses i kantiner, kontorer, gange og mange andre steder. Derfor kendes den også under navnet Søværnspendlen.

Doo-Wop forblev på programmet helt frem til starten af 80érne og udgik herefter af produktion. Siden er de lystigt blevet handlet gennem antikvitetsforretninger og på auktioner, hvilket har medført at de er blevet genintroduceret i foryngede udgaver i tidens farver.

Pendlen komplimenterer på fineste facon de eksisterende flerskærmslamper i Louis Poulsens sortiment, og passer fabelagtigt godt ind i belysningsfilosofien. Lyset leveres præcis som formen lover den vil gøre det og lampen har ingen detaljer der ikke der for at bidrage til den belysningsmæssige værdi.

Kort fortalt udsender Doo-Wop et behageligt lys, der primært er nedadrettet men derudover bidrager den til den gode lysstemning i rummet. Anbefales til stue, spisestue, køkken, kontoret, børneværelset, entreen, trappegangen eller soveværelset.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven