Enigma lamper
Mærke
3 stk

Enigma lamper

Enigma 425 er designet af den japanske designer Shoichi Uchiyama i 2003. Uchiyama præsenterede Louis Poulsen for en designidé med svævende skærme i ultratynde wirer, der giver et transparent og let udtryk. Enigma lampen passede godt ind i Louis Poulsens produktfilosofi og var en nyfortolkning af flerskærmsystemet og Japansk yndefuldhed kombineret med skandinavisk enkelhed.

Enigma betyder "gådefuld", hvilket henviser til de tilsyneladende frit svævende skærme, når lampen ses tændt og lidt på afstand. De gådefulde og svævende skærme der elegant kæler for synsindtrykket.

Enigma Pendel udsender et blændfrit blødt lys af høj kvalitet. Belysningen af skærmene giver en svævende og skulpturel karakter til Enigma pendlen. Vælg mellem størrelserne 425, 545 og den helt store 825 herunder.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven