Opret brugerGlemt adgangskode
Gulvlamper
Farve
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
8 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
4 stk
Materiale
3 stk
18 stk
2 stk
Højde
9 stk
12 stk
Designer
10 stk
2 stk
4 stk
2 stk
1 stk

Louis Poulsen Gulvlamper

Gulvlamper fra Louis Poulsen er hævet over modens luner og fremstår evigt aktuelle - se bla. de klassiske PH80 og PH glas gulvlamper, som altid er moderne.

En AJ gulvlampe er også en sikker vinder, hvis du vil pryde dit hjem med elegant og tidløs design.

AJ, PH og Panthella gulvlamperne fås alle sammen hos Lampemesteren.

Alle gulvlamper leveres selvfølgelig altid fragtfrit og med pærer

PH gulvlamper, design i høj kvalitet

Poul Henningsen har designet mange populære lamper, og de velkendte PH modeller findes selvfølgelig også som gulvlamper. Der er hele 3 forskellige modeller, alle med de velkendte PH treskærme. PH80 er kendt hos mange, og er en del af treskærms-familien, som mange andre PH lamper, er den tidløs og stilfuld samt giver et rigtig behageligt lys, uden blændende skær fra pæren.

PH 3½-2½ har været fremme siden 2002, i højglansforkromet og som det helt nye skud på stammen, kom den i 2017 med sort metalliseret stel – utrolig lækker lampe, der er lagt meget tanke bag.
PH 4½-3½ glas, er en stilfuld lampe, med 3 mundblæste opal glas skærme, lilla afblændingsring og højglansforkromet topplade og stander. Lampen har haft sit smukke design siden 1990 og er en sand klassiker.

Panthella gulvlampe, elegant belysning til stuen


Verner Panton har designet mange specielle og klassiske lamper. Bland andet Panthella gulvlampen, er en velkendt gulvlampe, blandt kendt dansk design. Lampen har runde og smukke former, som danner et helt perfekt og afslappende lys. Lampen er designet tilbage i 1971, og har et velkendt retro look.

Arne Jakobsen – AJ gulvlampe i sort eller hvid


Arne Jakobsen er en legende når det handler om lækkert design og ikke mindst god kvalitet samt sans for detaljer. AJ gulvlampen, er en enkel og stilfuld lampe, som har et perfekt læselys. Den er oprindeligt designet til SAS Royal Hotel i København, i 1960 – hvor den udgjorde den totale del af designkonceptet til hotellet. I dag kan vi heldigvis alle få lov til at købe lampen, og ikke kun i sort eller hvid, men i 5 nye farver som netop er lanceret. Nu er det ingen sag at finde den AJ gulvlampe der passer perfekt ind, i lige præcis dit hjem.

Den klassiske gulvlampe PH80


Den smukke og klassiske PH80 gulvlampe har haft sit kendte og elegante design siden 1974, hvor den var en gave til Poul Henningsens 80 års fødselsdag, efter hans død. Den går derfor også lidt udenfor den normale treskærmsfamilies varenavne, som normalt får tildelt deres navne, efter deres overskærms diameter. Lampen er lavet med akryl skærme, overskærmen er sort og rød i trykstøbt polykarbonat, og højglansforkromet stel.   Lampen har afbryder på ledningen, den vejer 7,5 kilo, og har en diameter på 32 cm.

Nyhed! AJ gulvlampebelysning i nye farver  - vælg den rigtige


Som tidligere nævnt er der kommet 5 nye farver fra Arne Jakobsen: petroleum, sand, gulgrøn, blågrøn og rød – slut med alt skal være sort eller hvidt, nu er det tilladt at lade sine designerting skille sig ekstra meget ud og skabe opmærksomhed i det rum de står i. Farverne går igen på alle AJ’s nyeste lampedesign, og har allerede nu, skab en masse opmærksomhed. Lampen har en flot asymmetri, og det spejler sig også i lyset den giver. Lampehovedet kan vippes, og så er der lavet et hul i foden, for at tilføje yderligere elegance på en ellers meget elegant og stilfuld lampe.

Rigtig god fornøjelse med at finde den perfekte gulvlampe, til dit hjem. Vi kan helt bestemt anbefale en af overstående modeller, så er det op til dig at finde ud af hvilken!
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven