Farver
3 stk
Materiale
2 stk
Mærke
13 stk

Toldbod

Toldbod lampen er med sit minimalistiske og fuldstændig rolig udtryk blevet en sand klassiker og hænger i mange hjem over hele verden! Toldbod-serien består af flere modeller – 290 designet i 1982, 155 fra 2006 og 120, som er designet i 2009. Det er især den moderne og smukke Toldbod 120, som virkeligt har gjort sit indtog på lampescenen. Toldbod er designet ud fra det princip, at lampens lys skal fylde rummet uden at blænde.

Toldbod pendlen hænger smukt alene, men er også utrolig flot hvis den hænges i klynger sammen, måske forskellige farver og i forskellige højder? I februar 2018 er Toldbod 120 lanceret i nye og smukke farver, blandt andet rosa, lysegrå og blågrå, så Toldbod nu også passer ind i det farverige hjem eller måske kan fungere som et ”farve-splash” i et mere minimalistisk hjem?

Toldbod passer ind alle steder, så om det er stuen, køkkenet, værelset, gangen eller dit udendørs rum der trænger til en ny fantastisk lampe, ja så er Toldbod et godt valg!

Find Toldbod lamper herunder.

Mere om Toldbod

Mangler du en udendørs lampe, så er Toldbod 155 et godt valg! Simpel form og med et nedadgående smukt lys.
Toldbod 120 pendlen er fantastisk over spisebordet, i køkkenet eller måske på børneværelset. Udformet i støbt aluminium, hvilket gør den kraftig og holdbar. Den pulverlakerede overflade giver pendlen en blød, silkemat finish, der også gør det nemt at vedligeholde den. Pendlen anvender en G9-halogenpære.

Louis Poulsens designteam udviklede Toldbod 120 i 2009 og baserede designet på pendlens forgængere, Toldbod 290 fra 1982 og Toldbod 155 fra 2006. Hele Toldbod-serien bruger en avanceret lysreflektor baseret på PH Ellipse-reflektoren. Det var det sidste gadebelysningskoncept, som blev udtænkt af den legendariske Poul Henningsen.

Lampens udforming har vist sig at være fremragende både til indendørs og udendørs brug. Reflektoren garanterer et blændfrit, ensartet og symmetrisk lys, som er perfekt til både fokuseret arbejdslys og stemningslys. Toldbod retter størstedelen af lyset nedad, hvilket er helt i tråd med PH's filosofi om at skabe og udforme lyset, så det oplyser rummet og helt uden at skinne direkte ind i øjnene.


Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven