Bordlamper
Farve
2 stk
1 stk
2 stk
4 stk
3 stk
1 stk
15 stk
6 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
8 stk
Materiale
10 stk
40 stk
2 stk
Højde
16 stk
11 stk
15 stk
Designer
10 stk
2 stk
12 stk
2 stk
13 stk

Louis Poulsen Bordlamper

Bordlamper fra Louis Poulsen er hævet over modens luner og fremstår evigt aktuelle - se bla. den klassiske 3/2 bordlampe og dens nye lillebror 2/1 bordlampen, som altid er moderne. En AJ bord er også en sikker vinder, hvis du vil pryde dit hjem med ægte og tidløst design.

AJ, PH og Panthella serierne fås alle sammen hos Lampemesteren.

Alle Louis Poulsen bordlamper leveres fragtfrit og med gratis pære.

PH Bordlampe i sort, rød og andre farver

De kendte PH bordlamper er at finde i flere forskellige modeller og farvesammensætninger. Bordlamperne PH 3½-2½ kan man få med en farvet overskærm, i farverne grøn, rød, gul eller hvid. Det er en smuk og tidløs lampe, som i sit klassiske design, nu fås med et spændende og moderne strejf. De andre klassiske bordlamper fås med deres velkendte smukke glasskærme, og valget mellem højglansforkromet, sortmetalliseret, og sortforkromet stel og topplade. Lamperne passer ind i alle hjem, hos unge som ældre og ikke mindst ind i alle former for boligindretning.

Panthella mini bordlampe. Ny lampeklassiker, af Verner Panton


En glædelig nyhed blev meldt ud fra Verner Panton, da budskabet om den nye Panthella Mini kom ud. Bordlampen har samme klassiske design som dens storebror, men i et væld af farver har den vakt stor interesse hos mange. Lampen har en metalskærm, som er farvet udenpå og hvid indeni – den fås i 11 forskellige farver, og formår at vække opmærksomhed på trods af den kompakte størrelse. Mon ikke din yndlingsfarve også er at finde blandt Panthella Mini bordlamperne?

Vælg den rigtige bordlampe - PH 2/1 eller PH 3/2


Det er ikke altid nemt at finde rundt i de mange modeller PH har lavet. Hvis vi kigger på bordlamperne er der hele 5 forskellige modeller, alle i forskellige sammensætninger og stelbelægninger. En PH 2/1 bord, fås med sine kendte hvide skærme, og sortmetalliseret stel eller højglasforkromet stel, og det samme gælder for 3/2 bord lampen. Udover disse to meget kendte lamper, er der 4/3 bord, 3½-2½ bord og 4½-3½ bord. Nummereringen er givet ud fra størrelsen på den øverste ring på lampen. På Bord 2/1 er den øverste ring således ca. 20 cm, hvor den på f.eks. Bord 3½-2½ er ca. 35 cm. Størrelsessystemet går igen på næsten alle PH´s lamper, og kan derfor godt bruges som en tommelfingerregel.

AJ Bordlampe fra Louis Poulsen. Et sikkert valg blandt mange tilbud


Den velkendte danske designer Arne Jacobsen, har gennem tiden lavet mange lækre ting til hjemmet, også bordlamper. AJ bordlampen har et fantastisk stilfuldt look, og passer ind de fleste steder. Lampen er lavet i hele 15 forskellige farver, hvoraf mange er kommet til i AJ’s nye farvekollektion i 2017. Lamperne var faktisk oprindeligt designet til SAS Royal hotel i København i 1960, men nu kan vi alle heldigvis alle nyde godt af de smukke og klassiske lamper. Lampen giver et retningsbestemt, asymmetrisk lys, som er perfekt til læsning, hygge eller blot pyntebelysning.
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven