Udendørs
Type
3 stk
11 stk
Farve
4 stk
4 stk
2 stk
6 stk
Materiale
1 stk
13 stk
Tæthedsgrad
11 stk
3 stk
Designer
2 stk
3 stk
4 stk

Louis Poulsen Udendørs lamper

Alle vores udvendige lamper leveres selvfølgelig altid fragtfrit og med gratis pærer.

Udendørslamper fra Louis Poulsen der er hævet over modens luner og fremstår evigt aktuelle.

AJ, PH og Toldbod serierne samt Albertslund alle sammen hos Lampemesteren som pullerter og væglamper.

Albertslund Væg - Louis Poulsen
Varenummer: Albertslund Væg - Louis Poulsen
Varenummer: 5703411200797
Før DKK 5.295,00
DKK 4.236,00
Spar DKK 1.059,00
Info / Køb

Mere om LP Udendørslamper

Mere om PH Toldbod udendørslampe. Væglampe i høj kvalitet
Det er ikke kun indenfor, at belysningen skal være i bedste kvalitet. Specielt ikke hvis du spørger Louis Poulsen, som har en bred mængde af udendørslamper i lækkert design og høj kvalitet. Toldbod udendørs væglampen er et populært valg, når det gælder udendørs belysningen. Det er en lampe i et enkelt design, med en konkret belysning. Vi har valgt at have E27 modellerne i vores sortiment, da vi mener det giver flest muligheder, omkring valget af hvor meget lys, man ønsker den skal give. Lampen er hvid indvendig, som gør at den giver mest muligt lysudbytte og giver et brugbart og mere klart lys, næsten uanset valget af lyskilde.

Homann væglampe, lamper til udendørs brug
Homann væglampen er en klassisk udendørslampe, som de fleste kender til. Den udsender et nedadrettet blændfrit lys. Indersiden er hvidmalet, hvilket giver et blødt diffuseret lys. Lysspalten mellem bagpladen og afskærmning giver en blød oplysning af bagplade og facade, samtidig med at den understreger lampens form. Homann væglampen blev tegnet af Alfred Homann i 1981 i en glødelampeversion. I 1987 videreudvikledes lampen til Homann, som var bestykket med kompaktlysrør. Væglampen er skabt over en klassisk geometrisk form - kvartkuglen. I tændt tilstand oplyses bagpladen for at give en klar opfattelse af selve lampens form. Ideen bag væglampen var at skabe et armatur beregnet til oplysning af facader, indgangspartier og trapperum.

AJ 50 fra Louis Poulsen, tidløst design
AJ50 Væg/udendørslampe har et armaturhoved med en karakteristisk asymmetrisk form, som er bestemmende for armaturets lysegenskaber. Armaturhovedet på AJ Væg/udendørslampen kan vippes og drejes 60 grader til siderne. Med sit unikke formsprog fremstår armaturet, som en moderne klassiker. En helt unik profil der let genkendes på verdensplan, med rødder helt tilbage til 1960 hvor SAS Royal Hotel blev lanceret, som et totalt designkoncept, der nu har opnået kult status.
Vi anbefaler denne lampe, til dem som går op i dansk design og som ønsker at lade sine ydervægge skille sig lidt ud. Lampen har som sagt et genkendeligt look, og den kommer derfor til at blive lagt meget mærke til. Den er smuk i alle omgivelser, og i sine neutrale farver sort, hvid eller grå er den et tidsløst og sikkert valg.


Lampeserien Albertslund, vælg den rigtige
De velkendte og meget populære Albertslund lamper, kan nu fås i flere forskelige farver. Loftmodellen laves i Hvis, Grå og Galvaniseret, og det samme gælder for væglampen. Armaturet skaber et både karakteristisk, symmetrisk og funktionelt lys. Saturn-ringen reflekterer lyset i nedadgående retning og samtidig muliggør placeringen af denne, at lyset slipper forbi og danner et svagt oplys. Afblændingsringen sikrer mod horisontal blænding, og glasafskærmning fås i en klar og en delvist matteret udgave af hensyn til valget af lyskilden. Vægmodellen fås både med lang og kort arm. Lamperne passer til alle huse, stilarter og med sit tidsløse design, går den aldrig af mode. Lamperne er designet af Jens Møller-Jensen, og produceret af Louis Poulsen

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven