Opret brugerGlemt adgangskode

AJ serien i nye farver!Jeg elsker AJ Lamperne, og hvis du også gør, er jeg sikker på du bliver 
super begejstret for denne lækre design nyhed! 

AJ Bord, Gulv og Væg lanceres nu i 10 nye farver!

Foruden sort, hvid og lys petroleum består den nye kollektion af syv farver: mørk grøn, okker, rustrød, midnatsblå, aubergine og to grå mellemtoner. Farverne er tæt knyttet til Arne Jacobsens eget univers og er nøje udvalgt ud fra, hvordan farverne bedst fremhæver essensen af AJ-lampen.

Min favorit!

AJ serien er virkelig en design klassiker og at de nu lanceres i 10 nye farver, er virkelig en nyhed, der vil noget! Jeg synes det er svært at skulle udvælge en favorit, men da jeg er meget til den nordiske stil, har jeg selvfølgelig allerede Bord, Gulv  og Væg i sort. Af de nye farver bliver min nye favorit klart en af de grå, hvis ikke begge…  -Jeg synes faktisk det er svært at vælge!

Jeg elsker grå som mange andre og det er ingen hemmelighed, at alle former for grå nuance var utrolig populært i 2016, men der hersker ingen tvivl om, at det forsætter langt ind i 2017!
Natur materialer; råt træ, beton og sten, sammensat med stål og hårde kanter, hyper meget og har gjort det i langt tid. For at bløde de rå materialer op, er det vigtigt at tilføje lækre strikket plaider, lammeskind, velour, uld og fløjls puder, samt en masse stearinlys og lækre lamper.

AJ med farve

Hvis jeg skulle våge mig ud i en farve eller to, ville jeg klart vælge natblå eller aubergine, da de to farver er dybe og rolige og fungerer rigtig godt med de grå nuancer i min indretning. Dybblå og petroleum har været meget populært og er det stadig i mange hjem, da det er en dæmpet farve som skaber ro og balance. Det er en god måde at få farve og varme ind, hvis man er lidt farveforskrækket, som jeg nok er lige for tiden.
Aubergine bliver en farve vi vil se mere til her i det nye år, så vil man være trendsetter, skal man klart vælge den!

Trænger du til at der sker lidt i din bolig, så er det meget lidt man selv kan gøre, for at ændre udtrykket i sin indretning. Det er populært med en enkelt farvet væg i soveværelset, køkkenet eller i stuen og her har vi igen set de grå nuancer slå igennem. Trænger du til noget anderledes og nyt, så vælg f.eks den mørke blå farve eller auberginen, samt en AJ lampe i samme tone og vupti, din indretning får fuldstændigt nyt liv!


Prøv dig frem og vær modig – du kan jo altid male det over igen og finde en ny plads til din AJ lampe - de passer nemlig ind overalt trods farve. En design klassiker er og bliver en design klassiker!

Det her er mine favoritter, men mulighederne er heldigvis mange, hvilket er godt, da vi selvfølgelig ikke alle har samme stil og smag.


Har du udvalgt, din favorit? Ellers find den >>> her!
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven