AJ serien i nye farver!AJ SERIEN I NYE FARVER
Vi elsker AJ lamperne, og hvis du også gør, så er vi sikre på, at du bliver super begejstret for denne lækre design nyhed! Foruden sort, hvid og lys petroleum består den nye kollektion af syv farver: mørk grøn, okkergul, rustrød, natblå, aubergine og to grå mellemtoner. Farverne er tæt knyttet til Arne Jacobsens eget univers og er nøje udvalgt ud fra, hvordan farverne bedst fremhæver essensen af AJ-lampen.
Måske er det tid til at være modig?

Måske er det tid til at være modig?

AJ-serien er virkelig en design klassiker, og at de nu lanceres i en række flotte farver er virkelig en nyhed, der vil noget!

Det er svært at skulle udvælge en favorit, men er du meget til den nordiske stil, er det måske Bord, Gulv  og Væg i sort, der er din favorit? Men måske er det på tide at være lidt modig og vælge en anden farve? Nu har du i hvert fald muligheden med de nye skønne AJ-farver.

Sæt farve på tilværelse med den nye AJ lanceringer

Sæt farve på tilværelse med den nye AJ lanceringer

Hvis du skulle våge dig ud i en farve eller to, er det måske Natblå eller Aubergine, du skal vælge, da de to farver er dybe og rolige og fungerer rigtig godt med de grå nuancer i enhver indretning. Dybblå og petroleum har været meget populært og er det stadig i mange hjem, da det er en dæmpet farve, som skaber ro og balance. Det er en god måde at få farve og varme ind, hvis man er en smule farveforskrækket.

Trænger du til at der sker lidt i din bolig, så er det meget lidt man selv kan gøre, for at ændre udtrykket i sin indretning. Det er populært med en enkelt farvet væg i soveværelset, køkkenet eller i stuen, og her har vi igen set de grå nuancer slå igennem. Trænger du derfor til noget anderledes og nyt, så vælg eksempelvis den mørke blå farve eller auberginen, samt en AJ lampe i samme tone og vupti, din indretning får fuldstændigt nyt liv!

AJ-lamper i udsøgt Aubergine


Aubergine bliver en farve, vi vil se mere til her, så vil man være trend setter, skal man klart vælge den! Prøv dig frem og vær modig – du kan jo altid male det over igen, og finde en ny plads til din AJ lampe - de passer nemlig ind overalt uanset hvilken farve, du har valgt. En design klassiker er og bliver en design klassiker!
Få farver i favnen med de nye nuancer!

Få farver i favnen med de nye nuancer!

I forbindelse med lanceringen af AJ-lamperne i farverne Aubergine, Natblå samt Lys og Mørk Grå, kom de mere iøjnefaldende farver Okkergul, Rustrød, Lys Petroleum og Mørk Grøn også på markedet. De nye farver er tæt knyttet til Arne Jacobsens eget univers, og valgt ud fra hvordan disse farver bedst fremhæver essensen af AJ-lampen.

Sæt derfor farver på hverdagen, udfordre sanserne og skab liv og dynamik i din indretning med de mere iøjnefaldende farver, såsom Okkergul og Rustrød, som vil være en ekstraordinær tilføjelse til det mere neutrale og minimalistiske hjem, der lige mangler et ekstra pift!

Nydelige petroleumsfarver går altid utrolig godt sammen med grønne nuancer og vice versa, hvorfor både de Mørkegrønne og Lys Petroleums farvede AJ-lamper spiller perfekt sammen som flotte fokuspunkter i et hvidt eller neutralt interiør, hvor de fungerer som en æstetisk kontrast.
Spar spejlet væk med Polished Steel AJ-lamper

Spar spejlet væk med Polished Steel AJ-lamper

Få en original AJ-lampe i stål med en poleret finish, der i Arne Jacobsens ånd reflekterer omgivelserne samt fremhæver det enkle og karakteristiske formsprog, der kendetegner AJ designet, foruden giver et fremragende lys. Det enestående Polished Steel giver også lamperne et moderne og eksklusivt look, som vil klæde enhver indretning samt er svært at tage øjnene fra.  

Find alle de fantastiske Polished Steel AJ-lamper her

Dette er blot vores favoritter, men mulighederne er heldigvis mange, hvilket er godt, da vi selvfølgelig ikke alle har samme stil og smag.
SE HELE UDVALGET AF ARNE JACOBSENS AJ LAMPER HER