AJ serien i nye farver!

Vi elsker AJ Lamperne, og hvis du også gør, er vi sikre på du bliver super begejstret for denne lækre design nyhed! 

AJ Bord, Gulv og Væg lanceres nu i 10 nye farver!

Foruden sort, hvid og lys petroleum består den nye kollektion af syv farver: mørk grøn, okker, rustrød, midnatsblå, aubergine og to grå mellemtoner. Farverne er tæt knyttet til Arne Jacobsens eget univers og er nøje udvalgt ud fra, hvordan farverne bedst fremhæver essensen af AJ-lampen.


Måske er det tid til at være modig?

Måske er det tid til at være modig?

AJ serien er virkelig en design klassiker og at de nu lanceres i 10 nye farver, er virkelig en nyhed, der vil noget!

Det er svært at skulle udvælge en favorit, men er du meget til den nordiske stil, er det måske Bord, Gulv  og Væg i sort, der er din favorit? Men måske er det på tide at være lidt modig og vælge en anden farve? Nu har du ihvertfald muligheden med de nye skønne AJ farver.


AJ med farve

AJ med farve

Hvis du skulle våge dig ud i en farve eller to, er det måske natblå eller aubergine du skal vælge, da de to farver er dybe og rolige og fungerer rigtig godt med de grå nuancer i enhver indretning. Dybblå og petroleum har været meget populært og er det stadig i mange hjem, da det er en dæmpet farve som skaber ro og balance. Det er en god måde at få farve og varme ind, hvis man er lidt farveforskrækket.

Aubergine bliver en farve vi vil se mere til her i det nye år, så vil man være trendsetter, skal man klart vælge den!

Trænger du til at der sker lidt i din bolig, så er det meget lidt man selv kan gøre, for at ændre udtrykket i sin indretning. Det er populært med en enkelt farvet væg i soveværelset, køkkenet eller i stuen og her har vi igen set de grå nuancer slå igennem. Trænger du til noget anderledes og nyt, så vælg f.eks den mørke blå farve eller auberginen, samt en AJ lampe i samme tone og vupti, din indretning får fuldstændigt nyt liv!

Prøv dig frem og vær modig – du kan jo altid male det over igen og finde en ny plads til din AJ lampe - de passer nemlig ind overalt trods farve. En design klassiker er og bliver en design klassiker!

Det her er voresfavoritter, men mulighederne er heldigvis mange, hvilket er godt, da vi selvfølgelig ikke alle har samme stil og smag.


Har du udvalgt, din favorit? Ellers find den >>> her!