Gavekort til Lampemesteren

Ved du ikke hvad du skal give i gave eller mangler du en gave til fødselsdagen, juleaften, brylluppet, dåben eller en anden festlig begivenhed? Så kan et gavekort til Lampemesteren hurtigt falde i god smag hos modtageren.

Gavekortet kan benyttes på hele Lampemesterens webshop, hvor du finder alt fra bordlamper til pendler. Der er noget for enhver smag, om du så er til dansk design eller italiensk. En lampe er den perfekt gave, som kan være med til at sprede glæde og skabe minder igennem livet.

Glæd din mor, far, søster, bror, kæreste, veninde, ven eller et familiemedlem med en god shopping oplevelse hos Lampemesteren. Uanset hvilken begivenhed der er tale om, så vil et gavekort til Lampemesteren være et sikkert hit.
Hos Lampemesteren har vi over 14.000 forskellige lamper, pære, reservedele og vores prisniveau spænder vidt, så mon ikke om der er noget af finde. Vi står i hvert fald til rådighed, hvis der skulle være spørgsmål.

Køb et gavekort til Lampemesteren via vores samarbejdspartner Sendentanke.dk
Gavekortet vil være gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen, gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.
Hvis du skulle gå hen og fortryde købet af gavekortet, så skal du kontakte Sendentanke.dk.

Skulle du have spørgsmål eller mangler inspiration, så skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 96 75 04 77 eller info@lampemesteren.dk