Gavekort til Lampemesteren

Ved du ikke hvad du skal give i gave til fødselsdagen, juleaften, brylluppet, dåben eller en anden festlig begivenhed? Så kan et gavekort til Lampemesteren være det helt rette gave-valg!

Gavekortet kan benyttes på hele webshoppen, hvor du finder alt fra bordlamper til tæpper. Der er noget for enhver smag, om du så er til dansk design, italiensk design eller noget helt tredje. En lampe, en lille pyntegenstand eller et lille møbel er den perfekt gave, som kan være med til at sprede glæde og skabe minder igennem livet.

Glæd din mor, far, søster, bror, kæreste, veninde eller ven med en god shopping oplevelse hos os. Uanset hvilken begivenhed der er tale om, så vil et gavekort være et sikkert hit.

Vi har over 20.000 varer i kategorierne lamper, boligtilbehør,  pærer og reservedele, og vores prisniveau spænder vidt, så mon ikke om der er noget af finde. Vi står i hvert fald til rådighed, hvis der skulle være spørgsmål.


Gavekortet vil være gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen, gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvis du skulle gå hen og fortryde købet af gavekortet, så skal du kontakte Sendentanke.dk.

Skulle du have spørgsmål eller mangler inspiration, så skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 96 75 04 77 eller info@lampemesteren.dk