Ballroom
Type
12 stk
4 stk
1 stk
1 stk
Farver
2 stk
1 stk
5 stk
10 stk
2 stk
2 stk
5 stk
1 stk
Materiale
21 stk
Mærke
31 stk

Ballroom

Design By Us er et anderledes design firma, som prøver at gøre det hele lidt mere sjovt og anderledes, et design af gangen. Med base i København og med en masse innovative designere på holdet, har Design By Us virkeligt formået at nytænke det klassiske lampedesign.

Den mest populære lampe fra Design By Us er den smukke og anderledes Ballroom lampe! Ballroom er en moderne lampe i glas, og et samlingspunkt for lækkert design, smukke detaljer og fede farver. Det er en lampe, hvor der virkeligt er kælet for detaljerne. Lampen er mundblæst og derefter håndmalet, og dette resulterer i en unik lampe, som har sit helt eget formsprog.

Ballroom lampen fås i 4 unikke farver - grøn, smoke, rose og amber. Lampen er ”one of a kind” og som kronen på værket, har lampen håndmalet kant i henholdsvis sølv og messing.
Med referencer til fortidens ”Art Deco” tid og med sit nutidige twist, er der her virkelig tale om en lampe, som vil passe perfekt ind, hvor end den placeres!

Se alle Ballroom lamperne herunder.

Mere om Ballroom lampen

Design By Us er et firma i rivende udvikling! Med både møbler, lamper, spejle og andet boligtilbehør har Design By Us virkeligt slået sit navn fast, og får tilbudt store designopgaver over hele verden.

Firmaet blev til i slutningen af 90’erne, hvor direktør og kreativ leder Rasmus Larsson og nogle venner lejede nogle lokaler i København hvor de – som han selv udtrykker det – ”Kunne stå og lave lidt møbler”. Firmaet blev hurtigt spottet af nogle innovative folk, og Rasmus Larsson og hans team blev hyret til at indrette Nimbus Film og Basecamp på Holmen. Projektet hos Nimbusfilm indbragte en designpris fra Hvidovre Kommune, og herefter var succesen en realitet og firmaet har haft stor fremgang lige siden.

Design By Us - Lamper med sjæl og personlighedIdeen til lamperne kommer fra gamle glaslamper, som Rasmus Larsson har set på sin mange rejser rundt omkring i Europa. Design By Us har blandt andet lavet en glaslampe, hvor alle delene er gamle glaslamper smeltet sammen, og som er speciallavet til hver eneste kunde.

Design By Us største succes på lampescenen er den smukke Ballroom lampe, som virkelig er blevet en storsællert og hænger i utallige hjem rundt omkring i Danmark, Norden og resten af verden.
Firmaet har mange store opgaver, og har indrettet over 70 restauranter, cafeer, hoteller og privatboliger rundt omkring i verden. Imellem de store opgaver arbejdes der på højtryk hjemme på kontoret med at udvikle nye og funky designlamper og møbler.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven