Bliv en del af holdet


<hr>BLIV EN DEL AF HOLDET

Drømmer du om en arbejdsplads i en virksomhed, der vægter sammenhold, rummelighed og udvikling enormt højt? Så søg en stilling her hos Lampemesteren!

Her har du mulighed for at blive en del af et firma, der både er toneangivende i forhold til kundeoplevelse og produktsortiment – og en virksomhed, hvor trivsel, venskab og samarbejde vægter højt. Vi har fart på, og der sker enormt mange ting – men vi bestræber os på altid at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle er vigtige, men ingen er ens – og hvor der både er plads til at være sig selv, og til at udvikle sig.

Hos Lampemesteren vil du møde masser af søde, spændende og sjove mennesker – og du vil aldrig komme til at kede dig. Lyder det spændende, så send os en ansøgning og et CV!
<hr>LEDIGE STILLINGER

Ved at følge nedenstående link, kan du se de stillinger hos os, der er ledige netop nu. Her kan du søge stillinger ved at uploade CV og en ansøgning, som vil blive behandlet af vores rekruttering.

Hvis der ikke er en stilling netop nu, der passer til dig, kan du oprette en jobagent, eller udfylde en uopfordret ansøgning (denne vil blive gemt i 6 mdr.).

SE LEDIGE STILLINGER HER
<hr>PRAKTIK ELLER TRAINEE HOS LAMPEMESTEREN

Hvis du er i gang med en erhvervsuddannelse som f.eks. markedsføringsøkonom, finansøkonom eller multimediedesigner, har du muligheden for at komme i praktik hos os.

Du har ligeledes mulighed for efterfølgende, at færdiggøre din uddannelse med et 2 års trainee forløb, skræddersyet specielt til dig.

Her er der masser af muligheder, og nok at tage fat i. Du vil få enormt meget ansvar, spændende opgaver, gode kollegaer – og selvfølgelig viden!
Du vil altså aldrig opleve at du producerer til skraldespanden, og du vil være på lige fod med de andre i virksomheden – uanset om det angår arbejdsopgaver, ansvar eller firmafester.

Klik videre herunder, for at se, om vi har et opslag der passer til dig. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at søge uopfordret via stillingsopslaget "uopfordret ansøgning" under nedenstående link.

SØG EN PRAKTIK PLADS HER
ELLER
SE TRAINEE STILLINGER HERHVAD ER DET BEDSTE VED AT ARBEJDE HOS LAMPEMESTEREN?
<hr>Romante Karbauskiene
"Hos Lampemesteren har man en mulighed for at føle sig, at der ikke er nogle begrænsninger for at komme videre / at udvikle sig. Det er dejligt at være her, fordi man ikke „laver opgaverne, som man plejer“. Man kan mærke at man „vokser op“ hele tiden med den udvikling, som firmaet er i gang i. Man får en mulighed til at tro på sig selv, at man kan. Man kan altid finde en måde, hvordan man ønsker at løse opgaverne. Det er bare dejligt!"
<hr>Kristina Simonsen
"Lampemesteren er en arbejdsplads med fantastiske kollegaer, der alle trækker i samme retning, kombineret med en flad organisation, skaber rammerne for en sjov og uhøjtidelig tone. Med en vedvarende strøm af nye udfordringer og opgaver, bliver hver dag unik og holder os alle engagerede og skarpe i vores arbejde."
<hr>Hans Lindhardt Jørgensen
"Selvom arbejdet kan være udfordrende, er jeg stolt over at kunne bidrage til mit teams succes og virksomhedens mål.
Det er rart at føle, at jeg kan gøre en forskel gennem mine daglige opgaver."