Bliv en del af holdet


<hr>BLIV EN DEL AF HOLDET

Drømmer du om en arbejdsplads i en virksomhed, der vægter sammenhold, rummelighed og udvikling enormt højt? Så søg en stilling her hos Lampemesteren!

Her har du mulighed for at blive en del af et firma, der både er toneangivende i forhold til kundeoplevelse og produktsortiment – og en virksomhed, hvor trivsel, venskab og samarbejde vægter højt. Vi har fart på, og der sker enormt mange ting – men vi bestræber os på altid at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle er vigtige, men ingen er ens – og hvor der både er plads til at være sig selv, og til at udvikle sig.

Hos Lampemesteren vil du møde masser af søde, spændende og sjove mennesker – og du vil aldrig komme til at kede dig. Lyder det spændende, så send os en ansøgning og et CV!
<hr>LEDIGE STILLINGER

Ved at følge nedenstående link, kan du se de stillinger hos os, der er ledige netop nu. Her kan du søge stillinger ved at uploade CV og en ansøgning, som vil blive behandlet af vores rekruttering.

Hvis der ikke er en stilling netop nu, der passer til dig, kan du oprette en jobagent, eller udfylde en uopfordret ansøgning (denne vil blive gemt i 6 mdr.).

SE LEDIGE STILLINGER HER
<hr>UDDANNELSE OG ELEVPLADS HOS LAMPEMESTEREN

Hos Lampemesteren kan du få en elevplads, hvor du vil få enormt meget ansvar, spændende opgaver, gode kollegaer – og selvfølgelig viden!

Her er der masser af muligheder, og nok at tage fat i. Du vil aldrig opleve at du producerer til skraldespanden, og du vil være på lige fod med de andre i virksomheden – uanset om det angår arbejdsopgaver, ansvar eller firmafester.

Vi tilbyder typisk lærepladser til EUD og EUX elever, så klik videre herunder, for at se, om vi har et opslag der passer til dig. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at søge uopfordret via stillingsopslaget "uopfordret ansøgning" under nedenstående link.

SE ELEVSTILLINGER HER