OYOY Living Design Boligtilbehør

OY står der på halenummeret af alle danske civile luftfartøjer, så man i udlandet altid kan se, at de tilhører Danmark. Sådan har det været siden 1929, og det store OY, som de danske indregistreringskoder begynder med, er det, som OYOY Living Design drager inspiration fra med deres sjove navn.

”Vi er mere end blot et designbrand,” begynder fortællingen om brandets historie med, besøger man OYOYs hjemmeside – og vi giver dem ret. Med designeren Lotte Fynboe som stifter og som kreativ styrmand bag virksomhedens designmæssige ror står de bag et hav af lækre boligtilbehørsprodukter, og dykker man ned i deres evigt voksende portefølje vil man opdage, at de i sandhed er mere end blot et designbrand.
Boo Basket Nature - OYOY Living Design
Forventet på lager om: 3-5 dage
Viser 36 ud af 55 produkter

At genkalde barndomsminder og at skabe nye

Et stort fokus for Lotte Fynboe er at skabe designs, der vækker barndomsminder. Hun skaber former og figurer, der ved hjælp af en legende, lun og behagelig streg eksisterer som tidløse objekter mellem minder, nutid og det, der vil opstå. Oyoys produkter er en fortryllende måde hvorpå du kan fylde kollisser i livets manege, hvor minderne skabes.

Det nye danske brand har lynhurtigt formået at finde fodfæste i den hårde og konkurrenceprægede designbranche, og fører i dag en stor portefølje af helt unikke boligtilbehørsprodukter og lamper.

Toppu


Tippu-serien er en af Oyoys mest kendte og nemmest genkendelige serier, der ved hjælp af skarpe skandinaviske linjer og et lunefuldt og muntert design er et smukt indspark i alle indretninger. Hele serien er håndlavet, og deler de samme striber, der giver designet både kant og karakter. Toppu findes både som lampe, skål, bakke og potte.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.