Fragt & Levering

Leveringstider

OBS – Bemærk at leveringstiderne er vejledende for hvad det normalt tager for den enkelte leverandør. Det kan forekomme at enkelte varer er midlertidigt i restordre og derved kan tage lidt længere tid. Specielt for reservedele kan dette gøre sig gældende. Vi kontakter dig hurtigst muligt med forventet leveringstid når denne er os tilgængelig.

Fragt og levering

Vi leverer fragtfrit i hele Danmark med GLS eller Post Danmark, ved køb for mindst DKK 500,00.
Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage, hvis varen er på lager i den ønskede farve/variant ellers vil der typisk gå 1-3 uger ekstra, hvilket kan forekomme for nogle af de mere unikke italienske produktvarianter.

Ved forsinkelser hos Post Danmark eller GLS kan lampemesteren.dk ikke drages til ansvar.
Vi sender alle varer som pakkepost. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer, eller hvis varerne mod forventning skulle være forsinkede.

Kontroller dine varer

Du bedes kontrollere pakkens indhold ved modtagelse. Er pakken og/eller indholdet beskadiget når du modtager det, skal du anmelde det til Post Danmark eller GLS med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og dernæst, alt efter hvad der aftales, returnere varen, til os eller transportøren. Lampemesteren.dk er ikke ansvarlig for varer, der er blevet beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

Skulle der opstår problemer eller forsinkelser er du velkommen til at kontakte kundeservice hvor vi anbefaler at du har ordrenummeret klar for at lette ekspeditionen.

Mailː kundeservice@lampemesteren.dk