Fragt & Levering

Leveringstider

FRAGT OG LEVERING

Leveringstider


OBS Bemærk at leveringstiderne er vejledende for hvad det normalt tager for den enkelte leverandør. Det kan forekomme at enkelte varer er midlertidigt i restordre og derved kan tage lidt længere tid. Specielt for reservedele kan dette gøre sig gældende.

På det link du har modtaget efter din bestilling kan du altid holde dig opdateret med forventet leveringstid.

Fragt og levering


Vi leverer fragtfrit i hele Danmark med GLS eller PostNord, ved køb for mindst DKK 500,00.
Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage, hvis varen er på lager i den ønskede farve/variant ellers vil der typisk gå 1-3 uger ekstra, hvilket kan forekomme for nogle af de mere unikke italienske produktvarianter.

Ved forsinkelser hos PostNord eller GLS kan lampemesteren.dk ikke drages til ansvar.
Vi sender alle varer som pakkepost. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer, eller hvis varerne mod forventning skulle være forsinkede.


Fuldmagt


Med GLS er det muligt, at give en fuldmagt, hvis du f.eks. ønsker at GLS sætter din pakke på et bestemt sted på din adresse (f.eks. i garagen, terrassen eller i cykelskuret). En smart løsning til dig, som ikke er hjemme på det givne tidspunkt når pakken leveres.

Du kan udfylde en fuldmagt lige her

Du bedes kontrollere pakkens indhold ved modtagelse. Er pakken og/eller indholdet beskadiget når du modtager det, skal du straks oprette en reklamation via det link du har modtaget efter din bestilling. Her vil du blive bedt om at sende billeder af emballage indvendigt og udvendigt, samt billede af lampens skade. Du vil via linket blive vejledt til hvad vi skal bruge fra dig. Du skal være OBS på at fragtskaden skal anmeldes senest 2 dage efter du har modtaget pakken.  Lampemesteren.dk er ikke ansvarlig for varer, der er blevet beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres. Vi vil løse din reklamation hurtigst muligt.Skulle der opstå problemer eller forsinkelser er du velkommen til at kontakte kundeservice hvor vi anbefaler at du har ordrenummeret klar for at lette ekspeditionen.

Mailː info@lampemesteren.dk