Lampemesterens affiliate-program
AFFILIATE-PARTNER
Som vores affiliate-partner kan du tjene penge ved at promovere vores produkter på din hjemmeside, blog og lignende. Vi tilbyder et bredt udvalg af belysningsprodukter fra nogle af de mest anerkendte brands i branchen, herunder Louis Poulsen, Flos, Gubi og mange flere.
Som affiliate-partner får du adgang til vores kreativer i form af bannere, opdateret logo og miljøbilleder, som du kan bruge på din hjemmeside eller blog. Vi har mindst 3 kampagner kørende hver eneste måned på vores side, og der er dermed rig mulighed for at finde materiale, der passer til din målgruppe. Vi udsender et nyhedsbrev i slutningen af hver måned, hvor du vil blive opdateret omkring den kommende måneds kampagner og særlige tilbud. Vi har en gennemsnitlig betalingstid på ca. 2 uger, og godkender alle gennemførte transaktioner.

Vores mål med affiliate-programmet er at øge kendskabet til vores brand og få nye kunder samt at nå ud til nye og faste kunder med vores tilbud og kampagner.

Vi har et par "no go", hvad angår affiliate-programmet, og det er følgende:

 • Vi samarbejder ikke med sider, der omhandler gambling, voksenindhold, crypto, lånesider eller sider, der til forveksling ligner en webshop.
 • Det er ikke tilladt at reklamere for Louis Poulsen produkter.
 • Butikkens brands må ikke sættes i forbindelse med ord som "kopi"

  Vi samarbejder med forskellige platforme, og der er dermed rig mulighed for at finde netop dén, der opererer i dit land eller område – se her den vi samarbejder med i Danmark: AdTraction

  Hvis du skulle have yderligere spørgsmål omkring vores affiliate-program, er du velkommen til at kontakte:
  Kristina Simonsen
  Content Manager
  E-mail: kristina.simonsen@lampemesteren.dk  

  Vi ser frem til et godt samarbejde.

  Med venlig hilsen
  Lampemesteren