Lampemesterens Drømmefond

Vi drømmer om at give et barn lys i øjnene.

Lampemesteren blev skabt tilbage i 2010 af Morten og Gitte Brændgaard. Gitte blev hurtigt virksomhedens ansigt ud af til, og med en baggrund inden for pædagogikken og særligt inden for specialområdet er børns trivsel en naturlig del af Lampemesterens fokuspunkt.
I 2019 besøgte Morten og Gitte børneafdelingen på Skejby Sygehus i Århus, hvor der blev uddelt små vågelamper til alle børnene. Et besøg der gjorde særligt indtryk på dem begge, og hvor drømmen og ideen om at skabe en forskel for nogle børn blev starten til det der i dag er Lampemesterens Drømmefond.

Lampemesteren har i en årrække støttet Kræftens Bekæmpelse, hvor vi sammen med vores kunder har samlet ind til den store landsindsamling. Den forfærdelige sygdom er noget der desværre berører mange danskere, og også her hos os hos Lampemesteren.

Som årene er gået er det med at hjælpe andre blevet en endnu større del af Lampemesteren, og vi har tidligere hjulpet en svømmer der drømte om at svømme fra Nordjylland til Sverige og støttet lokale foreninger i og omkring Ringkøbing – men at hjælpe der hvor det virkelig gør en forskel, og hvor hjertet er med kom sig særligt til udtryk i 2019, da Morten og Gitte besøgte børneafdelingen på Skejby Sygehus i Århus. Her blev der uddelt små vågelamper til alle børnene. Et besøg der gjorde særligt indtryk på dem begge, og hvor drømmen og ideen om at skabe en forskel for nogle børn blev starten til det der i dag er Lampemesterens Drømmefond.

Hvem kan søge?

Omdrejningspunktet for Lampemesterens Drømmefond er børn. Særligt børn med en vis udfordring i hverdagen. Vi vil med fonden gerne opfylde et eller flere børns drømme. Ingen drømme er for store eller små når det gælder om at skabe glæde, men vigtigst er at det gør en forskel for ét eller flere børn. At få en drøm opfyldt kan gøre en kæmpe forskel for det enkelte barn – en positiv følelse, der varer ved og styrker barnets selvtillid. Samtidig giver en opfyldt drøm, troen på at tingene kan ske! En drøm er aldrig for lille eller for stor. Det kan være alt fra en tur i en Lamborghini eller et eksemplar af barnets favorit action figur, til et ønske på en legeplads eller til en gruppe af børn, der drømmer om en fælles oplevelse.

Hvordan søger man?

Ønsker du at søge midler fra Lampemesterens Drømmefond, skal du sende os en ansøgning. Du skal fortælle os hvordan et tilskud fra fonden netop kan opfylde et barns drømme. Vær så specifik i din ansøgning som muligt, både i forhold til om det er et specielt beløb, en udflugt eller noget helt andet.

Du sender din ansøgning til drommefonden@lampemesteren.dk
Send en detaljeret ansøgning med dine kontaktinformationer – og vedhæft meget gerne billeder.

Vi udvælger med omhu

2 gange om året vil vi udvælge et eller flere ønsker som kan få midler fra Lampemesterens Drømmefond. Et udvalg vil vurdere hver ansøgning vi modtager. Ud fra de midler, der er tilgængelige i fonden vil vi bidrage til at ét eller flere børn får opfyldt deres drømme.

Herunder kan du læse om et par af historierne fra Drømmefondens modtagere:
 • Annas familietur til Lalandia
 • Tildes tur til Thailand
 • Livs tur til Danfoss Universe
 • Hvor kommer midlerne fra?

  Lampemesterens Drømmefond er baseret på at vi hvert år donorer 5 kroner pr. ordre til fonden. Derudover kan der i løbet af året blive afholdt forskellige arrangementer hvor overskuddet vil gå til fonden.

  Vi har hjertet med

  Lampemesteren er en virksomhed i vækst, og hvor udviklingen går stærkt. Derfor vil vi også gerne give noget tilbage. Fonden er noget vi bærer med os med stolthed, og hvor vi kan gøre en forskel. Det er vores og vores kunders bidrag til at opfylde drømme.  

  Vil du vide mere…

  Kontakt drommefonden@lampemesteren.dk for mere information