Inspirationsbilleder af pendler fra vores kunderFIND INSPIRATION TIL DIN NÆSTE PENDEL

Her finder du lidt inspiration til din næste pendel. Uanset om du er på udkig efter pendlen der giver et praktisk lys over spisebordet eller køkkenøen, en stemningsfuld belysning til sofahjørnet eller en pendel der bidrager til den behagelige rumbelysning.

<hr><font size="+2">VP1 Pendlen i køkkenet</font>


VP1 Pendlen i køkkenet

Trine har valgt Flowerpot VP1 fra &tradition, som belysning over sit køkkenbord. Lampen tager sig smukt ud over spisebordet – uanset om den hænger alene, i par eller flere på en række. Den kan derfor anvendes over både små og store arbejdsområder, ligesom den giver et fremragende lys over både større og mindre spiseborde. Den populære lampe fås i dag i forskellige størrelser og en bred vifte af smukke farver. Den hvide VP1 giver et elegant og stilfuldt look til Trines nordiske indretning.

Find din favorit Flowerpot pendel her

Billederne er venligst udlånt af @homehappydk
<hr><font size="+2">Tom Dixon i spisestuen</font>


Tom Dixon i spisestuen

Jannie har valgt en Etch Pendel i sort fra Tom Dixon, som spisebordslampe i hendes stue. Valget faldt på denne, da lampen fuldfører den minimalistiske, nordiske stil, som man ser i mange hjem i dag. Etch Pendlen er kendt for sit flotte lys og især fordi den kaster de smukkeste skygger ud i rummet. Vi får ofte spørgsmål om lampen egner sig til spisebordslampe, da den lyser i alle retninger, men alt efter pærevalg, kan man få lyset i netop den retningen man ønsker, og i dette tilfælde vil det være oplagt med en der kaster lyset ned på bordet. Etch Pendlen tager sig desuden rigtig flot ud, over sofabordet eller i et hjørne og flere bruger den også i entreen og i soveværelset.

Pendlen fås i Messing, Kobber og Stål, samt i flere størrelser. Se hele serien her.

Billederne er venligst udlånt af @bytved
<hr><font size="+2">Den populære Eos Fjerlampe</font>


Den populære Eos Fjerlampe

Tine, som er endnu en af vores søde kunder der har valgt at dele sine billeder med os, har den populære Eos Pendel i hvid fra Vita, i stuen. Den unikke lampe er fremstillet i gåsefjer, som sørger for at lyset strømmer blødt og lækkert fra lampen og selv når den ikke er tændt er den et kunstværk at se på.

På billedet ses desuden en af de bedst kendte danske designs - den ikoniske Flowerpot VP3 bordlampen i mat grå. Lampen blev designet af Verner Panton i 1969, og er i dag populær som aldrig før, og super aktuel i den moderne indretning, hvor der er fokus på minimalistisk design, hyggelig belysning og danske designklassikere.

Billederne er venligst udlånt af @tinebagge
SE VORES STORE UDVALG AF PENDLER HER