Inspirationsbilleder af pendler fra vores kunder

VP1 i køkkenet

VP1 i køkkenet


Trine har valgt Flowerpot VP1 fra &tradition, som belysning over sit køkkenbord.
Indretnings mæssig passer det rigtig godt med to eller flere Flowerpot VP1 pendler over et langt bord, hvor VP2 er en del større og dermed passer bedre til at hænge enkeltvis.

Hvis man har et stort spisebord eller kogeø vil VP2 naturligvis også kunne hænge parvis, men vi ser oftest, det er Flowerpot VP1 der hænger sammen.  


Flowerpot VP1 kan også hænge i par over et spisebord, forskudt i et hjørne i stuen eller vælg en enkelt henover en skænk, et lille bord eller en farverig til børneværelset.

Flowerpot er en utrolig populær lampe, med mange anvendelses muligheder, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Køb lampen her

Billederne er fra vores Instagram kunde @homehappydk, som har været så venlig at dele dem med os.
Tom Dixon i spisestuen

Tom Dixon i spisestuen


Jannie har valgt en Etch Pendel i sort fra Tom Dixon, som spisebordslampe i hendes stue. Valget faldt på denne, da lampen fuldfører den minimalistiske, nordiske stil, som man ser i mange hjem i dag.

Etch Pendlen er kendt for sit flotte lys og især fordi den kaster de smukkeste skygger ud i rummet.


Vi får ofte spørgsmål om lampen egner sig til spisebordslampe, da den lyser i alle retninger, men alt efter pærevalg, kan man få lyset i netop den retningen man ønsker, og i dette tilfælde vil det være oplagt med en der kaster lyset ned på bordet.

Etch Pendlen er også rigtig flot over sofabordet eller i et hjørne og flere bruger den også i entreen og i soveværelset.

Pendlen fås i Messing, Kobber og Stål, samt i flere størrelser. Se hele serien
her.    


Tom Dixon er også kendt for den lille Etch Stage, som egentlig er en mini udgave af lampen. Den er et flot interiøritem til hjemmet og har samme egenskab som lampen, nemlig det flotte lys og skyggespil.

Billederne er fra vores Instagram kunde @byTved, som har været så venlig at dele dem med os.

Den populærer Eos

Den populærer Eos


Tine, som er endnu en af vores søde kunder der har valgt at dele sine billeder med os, har den populære Eos Pendel i hvid fra Vita, i stuen. Den unikke lampe er fremstillet i gåsefjer, som sørger for at lyset strømmer blødt og lækkert fra lampen og selv når den ikke er tændt er den et kunstværk at se på.

Tine har formået at ramme to af vores lamper på samme billede. Der står nemlig en VP3 i mat grå fra &tradition i baggrunden, som også er en af vores meget populære lamper.

Billedet er fra vores Instagram kunde @tinebagge.Eos i børneværelset

Eos i børneværelset

Eos er også blevet rigtig populær på børneværelset og som det ses her hos Rikke, så forstår man godt hvorfor. Lampen ligner en lille svævende sky der giver en hyggelig stemning på værelset, end hvis man blot havde en fastmonteret loftlampe.
Eos pendlen passer perfekt på Liams værelse!

Sæt evt. en color pære fra Philips Hue i lampen og vælg imellem 16 millioner farver, og få lige den stemning dit barn ønsker. Køb Philips Hue Color pæren her  

Eos kan bruges overalt i hjemmet og kan købes i flere størrelser. Tilkøb også et bordstativ eller gulvstativ. Se hele serien her.


Som en nyhed fra Vita, så kan Eos nu også købes i Grå. Se den flotte nyhed her

Billederne er fra vores Instagram kunde @by_thinggaard.