Følg os på Youtube

FØLG OS PÅ YOUTUBE
Vild med inspiration og guides? Følg os på vores Youtube kanal, hvor du kan se unboxing, introducering til nyheder og nye mærker. Vi laver også guides som både kan hjælpe dig, og vores kundeservice. Og selvfølgelig holder vi dig opdateret på tidens trends og farver inden for indretning og belysning. Ta’ med os ud og besøge nogle af vores leverandører, og mærk universet. Se listen af videoer neden for – hver uge vil vi dele nyt indhold med dig på vores Youtube kanal.


Du kan også besøge vores Youtube kanal lige her

Skal lampen hænges længere op - se smukke alternativer til den sorte strips

Du har inviteret til fødselsdag og spisebordet skal vendes rundt – nu hænger spisebordslampen HELT forkert – og der er ikke meget andet at gøre end at finde den klassiske sorte strips frem fra værktøjskassen. Praktisk ja – kønt nej! Se med i videoen hvor vi viser 3 alternativer som fortsat gør din lampe smuk. En cord adjuster kan desuden også bruges til bordlampen med for lang ledning. En ledningsforkorter er praktisk og LÆKKER, og kan bruges hver dag – eller gemmes i skuffen til særlige lejligheder.

Se de smarte alternativer til strips her

Vi besøger Verpan - et LÆKKERT designunivers

Verpan er et dansk designhus, som huser nogle af danske Verner Pantons mest populære værker inden for belysning og møbler. Vi er kommet med helt ind i hjertet og der er ingen tvivl om at Verner Panton har haft en helt tydelig designfilosofi, som bliver endnu tydeligere når man hører om hans tilgang til design og ser hele universet samlet.
På vores besøg var vi også så heldige at få lov til at se hvordan en VP Globe bliver samlet – og det er intet mindre end fantastisk. I den grad et stykke dansk design, der bliver udført med præcision og ekspertise.

Se hvordan en VP Globe bliver samlet her

Kom helt tæt på lamperne fra danske Vipp

Vipp er et dansk brand, som er særligt kendt for sine ikoniske pedalspande. Lær Vipp bedre at kende og se deres smukke lamper, som er udført i et smukt design og en fantastisk kvalitet. Vil du vide endnu mere om Vipp kan du læse historien om virksomheden her – og blive klogere på hvad en gevinst på lotto-kupon har med dette danske super-brand at gøre.

Se vores video med de smukke Vipp lamper her

Mangler du reservedele til din Flowerpot? Se med her og se hvad der er muligt at skifte

Vores kundeservice får ofte spørgsmål omkring reservedele til de populære Flowerpot lamper. Se med i videoen her, hvor vi viser hvilke muligheder der er for at skifte dele. Flowerpot lamperne er designet af danske Verner Panton, skulle du have en gammel bordlampe, som mangler en topkugle eller skal du flytte og have længere ledning på din nyere Flowerpot så se med her eller kontakt vores kundeservice og find ud af om det er muligt til din Flowerpot lampe.

Bliv klogere på hvilke reservedele der kan fås til Flowerpot lamperne her

Lampemesteren på 3 Days of Design 2019

3 days of design er den danske designmesse inden for belysning – og interiordesign generelt. Messen finder sted i hele København på hoteller, showroom, cafeer – og i forskellige pop up konstellationer. På vores tur rundt til 3 Days of Design besøgte vi Menu i deres flotte nye showroom, som samtidig fungerer som et hotel, vi besøgte GUBI i deres showroom, hvor vi blev præsenteret for nogle af efterårets nyheder. Turen gik desuden forbi &tradition et sted fyldt med æstetik, og hvor man har mulighed for at spise en let anretning i deres cafe. Dagen sluttede af hos Fritz Hansen hvor en af årets store nyheder blev præsenteret – Muslingen, som blev designet til det danske tv-program Danmarks næste designklassiker.

Se vores tur rundt i København til 3 Days of Design her

Unboxing MUNK Collective - Nyt brand hos Lampemesteren

Vi har fået et nyt og spændende mærke hos Lampemesteren - MUNK Collective er blevet en del af sortimentet og har masser at byde på! MUNK Collective starede op i år 2012 med en møbelbutik i hjertet af København - butikken fik hurtig succes og den dag i dag bliver de ved med at designe og udvikle skønne produkter, som har flere funktioner. Se alle de skønne lamper fra MUNK Collective her.

En af de mest populære lamper fra MUNK Collective må være Pipe Bordlampen, som har fået sin inspiration fra de gamle bibliotekslamper.

Se vores unboxing video her og mød hele MUNK Collective sortimentet.