Inspirationsbilleder af væglamper fra vores kunderFIND INSPIRATION TL DIN NÆSTE VÆGLAMPE

En væglampe er mere end blot praktisk belysning ved sengen, eller i entréen. Der findes i dag et hav af funktionelle væglamper., der er både dekorative, moderne og skaber personlighed i din indretning. Blive inspireret og find din næste væglampe her.
<hr><font size="+2">265 væglampe fra Flos</font>


265 væglampe fra Flos

Synnøve fra Norge, er en af mange der har valgt den populære 265 fra Flos til stuen. Det er blevet meget moderne at bruge væglamper, frem for pendler og vi ser især 265 i rigtig mange hjem. 265 der monteres på væggen, er meget fleksibel da den lange arm gør at lampehovedet kan styres med præcision, og drejes let derhen, hvor lysbehovet er. Modvægten sørger for at det sker let og elegant, giver et godt og direkte lys og kan derfor sagtens bruges over sofabordet og henover spisebordet.

På billedet ses desuden en Caravaggio Read væglampe. Den minimalistiske lampe er med til at give rummet en gennemført industriel udseende, og står i smuk kontrast til de bløde og feminine elementer.

Find 265 væglampen fra Flos i forskellige farver her

Billederne er venligst udlånt af @monica.rablewska
<hr><font size="+2">Populær væglampe i den moderne indretning</font>


Populær væglampe i den moderne indretning

Vi får så mange flotte inspirationsbilleder fra vores kunder, af 265 væglampen og her ses den hos Linda, som formår at gennemføre den nordiske stil til punkt og prikke. Der ses tydeligt her at lampens tilpasningsmulighed er med til at sørge for, at man kan få belysning lige der man ønsker, trods det er en stor flot stue. Træk lampen lige derhen du har brug for det og skærmen kan naturligvis også drejes, og da lampens arm er 2 meter lang og beslaget er 85cm, så er det virkelig en stor radius lampen kan dække.  

Væglampen med det cool industrielle udtryk, er et bud på en anderledes, men populær lampe til spisebordet, sofagruppen eller mødebordet. Det er virkelig kun fantasien der sætter grænser her, da det her bare er væglampen over alle væglamper.
Du finder 265 væglampen her.

Billederne er venligst udlånt af @lindakipper.
<hr><font size="+2">Tolomeo væglampe populær i køkkenet</font>


Tolomeo væglampe populær i køkkenet

Tolomeo MINI Parete er en super flot og enkelt væglampe, som kan bruges mange steder, hvor der er behov for et godt lys. Inger fra Norge har to Tolomeo væglamper i køkkenet, som er en super god idé, da lampens fleksibilitet gør at man har lys lige der man skal bruge det. Drej eller træk lampen i den retning, din arbejdsgang er i køkkenet, eller vip lysretningen ind mod væggen, så du har flot hyggebelysning.    

Artemide står bag Tolomeo MINI Parete, og har du brug for andre størrelser og farver, så har de lavet en hel serie, som selvfølgelig kan købes her hos os. Tolomeo kan naturligvis også anvendes i stuen bag hjørnesofaen, som natlampe i soveværelset eller bare lige der hvor man har behovet for en lampe man kan justere.

Se hele udvalget af Tolomeo lamper her.

Se flere inspirationsbilleder fra vores Instagram kunde her @ingerej
<hr><font size="+2">Iøjefaldende belysning med New Wave væglampen</font>


Iøjefaldende belysning med New Wave væglampen

Den lette og elegante New Wave væglampe fra Design By Us, giver et iøjefaldende smukt lys i rummet. Det mundblæste glas skaber et levende spil mellem lys og skygge, når det kastes op på væggen og ud i omgivelserne. I indretningen er lampen ikke kun kilde til en atmosfærisk belysning, men fungerer som et skulpturelt objekt - slukket og i særdeleshed når den tændes.

Lampen fås i flere forskellige størrelser og farver og kan både anvendes som væglampe og loftlampe. Se hele udvalget af New Wave lamper her

Billederne er venligst udlånt af @hus_frederiksberg
SE VORES STORE UDVALG AF VÆGLAMPER HER