Inspirationsbilleder af væglamper fra vores kunder

Væglampe inspiration.

Væglampe inspiration.Synnøve fra Norge, er en af mange der har valgt den populære 265 fra Flos til stuen. Det er blevet meget moderne at bruge væglamper, frem for pendler og vi ser især 265 i rigtig mange hjem.


På samme væg hænger der en Caravaggio Read fra Light Years, som fuldføre det industrielle look perfekt, som begge lamper udstråler.  


265 der monteres på væggen, er meget fleksibel da den lange arm gør at lampehovedet kan styres med præcision, og drejes let derhen, hvor lysbehovet er. Modvægten sørger for at det sker let og elegant.

265 giver et godt og direkte lys og kan derfor sagtens bruges over sofabordet og henover spisebordet.

Billederne er fra en af vores Instagram kunder, som har en super flot og inspirerende boligprofil. Se mere hos @sk.interior


265 populær blandt væglamper.

265 populær blandt væglamper.


Endnu en kunde fra Norge har valgt en 265, som stuelampe. Den unikke væglampe fra Flos, er designet tilbage i 1973 af Paolo Rizzato og har aldrig været så populær som nu.

Man er blevet mere modig i sin indretningen og derfor er netop væglamperne virkelig flyttet ind i manges hjem. Det ses både som her i stuen hos Alexander, men også i køkkenet hvor man er begyndt at skifte pendlerne ud over køkkenbordet og i stedet vælge væglamper på stribe, da fleksibiliteten gør mulighederne mange, fremfor en pendel.

Se inspirationsbilleder af væglamper i køkkenet længere nede.


Som sagt så er mulighederne mange når det kommer til denne væglampe pga. dens fleksibilitet, som også ses her. Selvom der ikke er meget vægplads, er det stadig muligt at få den monteret da beslaget ikke fylder meget, til trods for lampens størrelse. Det er præcisionsteknik, håndværk og renfærdigt design, når det er bedst.

265 fåes i Sølv, Hvid og Sort, hvor den sorte klart er den der sælger bedst.
Se udvalget her.

Alexander har en super cool stil og deler mange flotte billeder af lamper han har købt hos os. Find ham på Instagram under navnet @medisterkake


Super smuk indretning med væglampe.

Super smuk indretning med væglampe.

Vi får så mange flotte inspirationsbilleder fra vores kunder, af 265 væglampen og her ses den hos Linda, som formår at gennemføre den nordiske stil til punkt og prikke.

Der ses tydeligt her at lampens tilpasningsmulighed er med til at sørge for, at man kan få belysning lige der man ønsker, trods det er en stor flot stue.

Træk lampen lige derhen du har brug for det og skærmen kan naturligvis også drejes, og da lampens arm er 2 meter lang og beslaget er 85cm, så er det virkelig en stor radius lampen kan dække.  


Væglampen med det cool industrielle udtryk, er et bud på en anderledes, men populær lampe til spisebordet, sofagruppen eller mødebordet. Det er virkelig kun fantasien der sætter grænser her, da det her bare er væglampen over alle væglamper.
Se udvalget af lampen 265.

De flotte billeder er fra vores Instagram kunde @lindakipper. Få mere boliginspiration på hendes profil
Hey There Hi i soveværelset.

Hey There Hi i soveværelset.


Hey There Hi er en hyggelig og finurlig lille lampe med rigtig mange brugsområder. Hos Jannie har den fået plads i soveværelset, men som det ses på hendes instagramprofil, så hænger den af og til også andre steder.
Det smarte ved denne lampe er netop, at den kan klipses op lige der hvor du ønsker belysning, om det så er vindueskarmen, reolen eller som her på en hylde.  

Hey There Hi kan også frigøres fra klampen og bruges som pendel med et råt og åbent look, så du har her en lampe med uendelig af muligheder.

Billedet er fra @bytved på Instagram
Tolomeo væglampe populær i køkkenet.

Tolomeo væglampe populær i køkkenet.

Tolomeo MINI Parete er en super flot og enkelt væglampe, som kan bruges mange steder, hvor der er behov for et godt lys.

Inger fra Norge har to Tolomeo væglamper i køkkenet, som er en super god idé, da lampens fleksibilitet gør at man har lys lige der man skal bruge det. Drej eller træk lampen i den retning, din arbejdsgang er i køkkenet, eller vip lysretningen ind mod væggen, så du har flot hyggebelysning.    
Tolomeo kan naturligvis også bruges i stuen bag hjørnesofaen, som natlampe i soveværelset eller bare lige der hvor man har behovet for en lampe man kan justere.

Artemide står bag Tolomeo MINI Parete, og har du brug for andre størrelser og farver, så har de lavet en hel serie, som selvfølgelig kan købes her hos os.
Se hele udvalget
her.

Se flere inspirationsbilleder fra vores Instagram kunde her @ingerej