Hvor lang tid tager det før jeg modtager mine varer?

Normalt tager det 1-3 hverdage før du modtager pakken med posten. Du modtager en e-mail, når din vare forlader vores lager. Denne e-mail indeholder også et trackingnummer, så du kan følge pakken online.

Har du ikke modtaget varen senest 10 dage efter forsendelsesbekræftelsesmailen, bedes du kontakte vores kundeservice ved at sende en e-mail til kundeservice@lampemesteren.dk eller ringe på 96 750 477

Del-levering: For at kunne sende dig dine varer så hurtigt som muligt kan det ske, at din ordre deles op i flere forsendelser. Efter at du har foretaget din bestilling, vil du som altid få en ordrebekræftelse per e-mail.

Når dine pakker forlader vores lager, får du en separat e-mail med et trackingnummer for hver enkelt pakke. Vores system afgør fra ordre til ordre, hvorvidt det er muligt at foretage en del-levering.

Vi har valgt at tilbyde denne leveringsmetode for at kunne give dig en endnu bedre service, der både er hurtigere og mere smidig.

Har du yderligere spørgsmål?


Så kontakt os endelig på kundeservice@lampemesteren.dk eller på 96 750 447, vi sidder klar til at hjælpe dig
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven