Returnering af varer

RETURNERING AF VARER

Let returnering ved fortrudt køb

Har du fortrudt dit køb, og ønsker at bruge din 100-dages returret, kan du oprette en retur via det link, vi tidligere har sendt. Linket er i de mails du har modtaget fra Edison, vores ordrerobot. Ved at trykke på knappen/linket ”Se min ordre” kommer du ind på dit ordrelink. Du vil indenfor ca. 24 timer (hverdag) modtage en returlabel i separat mail.


 • Følg instruktionerne i dit ordrelink vedrørende din returnering.
 • Udprint returlabel, og aflever pakken på dit lokale posthus eller pakkeshop.

 • Returforsendelsen koster 79 DKK pr. pakke, men for specialfragt som f.eks. store pakker og/eller palletransport vil forsendelsesprisen være anderledes.
  Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har nogen spørgsmål.

  Ønsker du selv at stå for en returlabel til din returpakke, skal varen sendes til:
  Lampemesteren.dk
  Odinsvej 6 - Port 32-35
  6950 Ringkøbing

  Lampemesteren.dk anbefaler, at varen returneres som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Lampemesteren.dk. Yderligere har du mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

  Bemærk! Pakken skal returneres til Lampemesterens adresse - pakker der bliver sendt til posthus eller pakkeshop, bliver ikke afhentet.

  Skriv ikke på emballagen!

  Beskadiger du, skriver du på eller mister du den originale emballage, er det en værdiforringelse af varens værdi og derfor vil der blive fradrag i prisen ved returnering af dine varer. Som minimum bliver der fratrukket kr. 200,00 af prisen på en varen, hvis den originale emballage er beskadiget, eller op til 40% af lampens værdi hvis lampen f.eks. returneres uden original emballage.

  Så derfor er det vigtigt, at pakke varen med original emballagen godt ind enten i en papkasse eller med boblefolie, hvis du ønsker at returnere en vare.

  Der må kun bruges klar tape på original emballage!

  Returnering af online ordrer i vores butikker


  Ønsker du at returnere din ordre som er bestilt på webshoppen kan der returneres i butikkerne i København, Holstebro og Ringkøbing, eller til vores hovedlager. Kontakt kundeservice ved yderligere spørgsmål.  Har du yderligere spørgsmål?

  Så kontakt os endelig på info@lampemesteren.dk eller på 96 750 477, vi sidder klar til at hjælpe dig