Konkurrencebetingelser hos Lampemesteren

Vi elsker at lave konkurrencer til dig, og har MANGE af dem. Nedenfor kan du læse de betingelser og regler der er når du deltager i konkurrence hos os.


Konkurrencer på Facebook

Når du deltager i konkurrence på Facebook, deltager du ved at skrive en kommentar i kommentarfeltet. Du kan altid læse i konkurrence-opslaget hvordan du deltager.

Din kommentar er samtidig din accept for at vi må kontakte dig på Facebook, og offentliggøre dit navn i et Facebook-opslag hvis du skulle være den heldige vinder.
Konkurrencer på Instagram

Konkurrencer på Instagram


Når du deltager i vores konkurrencer på Instagram kan du altid finde kriterierne for at deltage i selve opslaget på Instagram. Din deltagelse vil oftest være forbundet med en kommentar, og denne kommentar er din accept til at vi må offentlige gøre dig i et opslag og i en story, hvis du skulle være den heldige vinder.

Vinderen vil blive kontaktet via Direct Message.


Konkurrencer ved tilmelding til nyhedsbrev

Når vi afholder konkurrencer hvor du skal tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev/kundeklub. Det betyder at vi begynder at sende dig mails med inspiration, tilbud, kampagner og nyheder.
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, ved at trykke på linket nederst i nyhedsbrevet som du har modtaget fra os. Oplever du uventet problemer med dette kan du altid skrive til vores kundeservice og vi vil fjerne dig fra listen hurtigst muligt.

Nogle gange laver vi konkurrencer med eksterne samarbejdspartnere, hvor betingelsen for at deltage ligeledes er at tilmelde sig vores nyhedsbrev, her vil du automatisk blive tilmeldt vores og de eksterne partneres nyhedsbreve. Det vil altid fremgå tydeligt af konkurrencen hvad du bliver tilmeldt.

Har du deltaget i en konkurrence ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev vil vinderen ikke blive offentliggjort, men blive kontaktet direkte på mail.

Vinderen kontaktes

Vi kontakter altid vinderen, og beder om at modtage følgende info for at kunne sende præmien ud. Informationerne bruges kun til fragtsedlen, så den kan komme frem til dig. E-mailadresse og telefonnummer bruges til at fx GLS kan give dig besked om at din pakke er på vej.

Fulde Navn
Adresse
Postnummer + By
Land

E-mailadresse
Telefonnummer


Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Modtager vi ikke info fra vinderen

Hvis vinderen ikke kontakter senest 14 dage efter at vi har trukket vinderen og taget kontakt hertil, vil der IKKE blive trukket en ny vinder, men vi vil bruge GIVEAWAYEN til en ny konkurrence på et senere tidspunkt.

Det er vinderens ansvar at tjekke sine beskedanmodninger, kommentarer og SPAM.
Præmien sendes ud

Præmien sendes ud


Så snart vi har modtaget leveringsadresse etc. vil præmien hurtigst muligt blive sendt ud til den heldige vinder. Vi tilstræber at have vores konkurrencer på lager, så vinderen ikke skal vente unødigt. Ved konkurrencer hvor der kan vælges frit blandt modeller og farver, kan der forekomme leveringstid. Du, som er vinder er altid velkommen til at kontakte os for at forhøre dig om leveringstiden.

Vi sender altid direkte hjem til vinderen, ønsker du levering til pakkeshop eller anden leveringsadresse bedes du oplyse dette ved første kontakt til os.

Reklamation

En lampe du har vundet i en konkurrence har du SELVFØLGELIG også 2 års reklamationsret på. Du kan læse reglerne om reklamation her.

Har du behov for at reklamere over din konkurrence-lampe, bedes du kontakte vores kundeservice herom.

Ombytning af præmie

Det er ikke muligt at ombytte præmien til kontanter eller til et andet produkt.

Gratis pære

Når du handler ved Lampemesteren medfølger der i langt de fleste tilfælde en gratis pære med. Dette gør sig IKKE gældende ved GIVEAWAYS.

Spørgsmål

Vi forsøger ALTID at følge de gældende regler når vi afholder konkurrencer. Mener du at vi bryder en regel eller har du spørgsmål til vores konkurrence og betingelserne er du altid velkommen til at sende os en mail på info@lampemesteren.dk